Mario Been hoeft De Cler NOOIT MEER TE ZIEN

Zow… Da’s niet zomaar een uitspraak, die Mario net doet op Eredivisie Live.

De Cler schijnt in de rust te hebben gezegd dat íe wel lekker bezig was, maar dat ging er bij Been niet in.

-later meer-

8 reacties op “Mario Been hoeft De Cler NOOIT MEER TE ZIEN

  1. joop

    nou, dan moet de cler maar onopvallend gaan spelen, zoals tegen exelsior…………..triest verhaal.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Vakkie Q

    Toevallig was de Cler nog 1 van de betere alleen de rest bakte er winig van.
    Dus aan de ene kant vind ik de ceslissing een beetje overdreven maar aan de andere kant kan ik het wel begrijpem.
    Maar ik heb liever dat Mario die gasten (Bahia-el Ahmadi-Wijnaldum-Fer enz.)de huid vol scheld en ze er van bewust moet maken dat er iedere week gebikkeld moet worden en niet (zoals vandaag) op halve kracht proberen een wedstrijd e winnen.t
    Zeker even vertellen dat zij nog lang niet zo ver zijn.
    Donderdag moeten zij er staan tegen Gent en proberen deze nederlaag met alle inzet weg te spelen.
    We zullen zien.
    Trouwens was Wijnaldum nog verdoofd van de tandarts???? hij raakte geen bal.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jabra1

      Ik ben het roerend met je eens maar of het helpt , het zijn toch geen kleine kinderen ??ze weten toch waarom ze het veld opgaan??
      Wijnaldum en el ahmadie mogen van mij uitgeleend worden aan excelsior want die spelen geen bal af alleen maar brengen en in het bezit houden. PINGELEN noemde we het vroeger al

        /   Beantwoorden  / 
      1. Vakkie Q

        Daar heb je gelijk in Jabra want el ahmadi speelt misschien 4 goede wedstrijden per seizoen en voor de rest is het niks (Draaitol) en nu is de jammerdan weer begonnen dus weet je van tevoren dat het weer twee maanden niks is.
        Wijnaldum vond ik in de tweede helft vorig seizoen al minder en het is in het begin van dit seizoen niet beter geworden.(misschien nog minder)
        Ik vond trouwens het veld (kunstgras)helemaal een drama ik snap miet dat er mensen blij zijn met dit spul.
        De bal stuitert vreemd en al die zwarte sporen lijkt helemaal nergens naar.
        Dan nog liever gras zonder veldverwarming.
        De club die regelmatig op dit knollenveld speelt heeft duidelijk groot voordeel.
        Is niet om het goed te praten allen zeg ik wat ik gezien heb.

          /   Beantwoorden  / 
        1. JB

          Ben het er ook mee eens. Wijnaldum is een groot talent, maar ik zie hem de laatste tijd te vaak mooi proberen te doen, om vervolgens de bal te verliezen. Het is jammer, want als hij sneller beslist om te rennen en te passen, dan is hij veel nuttiger op het veld.

          Hetzelfde geld voor Leroy Fer. Wederom een groot talent, maar verliest de bal te vaak. Ik zie hem liever het middenveld open breken en een snelle binnenpass geven. Helaas was zijn spel om te huilen tegen Excelsior.

          Wat we echter nodig hebben is een spits. Castaignos is te jong nog om als fulltime spits te werken en Smolov heeft gewoon het probleem dat hij nieuw is. Hij zal de taal waarschijnlijk niet zo goed spreken en ook kent hij het Nederlandse spel niet.

          Naast een nieuwe spits hebben we ook een keeper nodig. Ik heb geen vertrouwen in welke keeper die we dan ook hebben op het moment. Wat is er gebeurd met het feit dat we altijd goede keepers hadden? Ed de Goeij? Dudek? Babos?

          Ook moeten we echt een nieuwe centrale verdediger hebben. Bahia stelt me weer teleur. Hij mag dan een van de langste spelers in dienst van het huidige team zijn, maar ik zie liever iemand anders naast Vlaar spelen.

          tl:dr – Nieuwe keeper, nieuwe spits, nieuwe centrale verdidiger. En Wijnaldum en Fer een schop onder de kont geven.

          Oja, we mogen dan we een club van het volk en voor het volk zijn, dit betaald onze schulden niet. Een rijke Arabier, of Rus zou wel relaxed zijn. Eerst zodat we onze schulden af kunnen lossen en ten tweede, zodat we spelers aan kunnen schaffen.

            /   Beantwoorden  / 
  3. Andre

    Ik kan me niet voorstellen dat dit incident de reden is om de Cler weg te sturen.Er moet al langer meer hebben gespeeld.Onvoorstelbaar dat een ploeg met zo weinig bezieling speelt.Het is een jonge ploeg maar iedereen weet dat als je niet goed begint het moeilijk is om de boel weer te laten “kantelen’.Het is verdorie wel hun beroep en ook nog een mooi beroep.Daarnaast verdiend het goed dus mag je op de eerste plaats gewoon inzet verwachten dat de stukken eraf vliegen.Feyenoord kan alleen bij de eerste vijf komen als ze juist dit soort wedstrijden winnen. Van Ajax, PSV en Twente mag en kun je verliezen maar dit zijn gewoon drie punten die je straks weer tekort komt.En dan maar zeuren;”Jammer net niet gered”. Nou ik ben benieuwd naar donderdag.D’r zal toch echt uit een ander vaatje getapt moeten worden anders is het begin van het seizoen al een mislukking.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jabra

      Ben het met je eens over dat vaatje,als het maar geen bier is HaHaHa dan word het weer niets ,dat vaatje moet maar voor de supporters blijven. En een rijke Arabier is volgens mij altijd welkom, liever vandaag nog dan morgen

        /   Beantwoorden  / 
  4. joop

    Of een rijke rus, een beetje wodka zou de kuip geen kwaad doen, en Gudde zou dan weg mogen, met fles wodka als troost. De Cler deed het inderdaad goed / beter dan de meeste feyenoorders tegen exelsior, Been blijft toch beetje Pietje Bel, ook hij zou tegenspraak van een oudere speler beter moeten inschatten. Nooit is een woord die je nooit moet gebruiken, zeker niet als trainer bij dit feyenoord !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.