De helicopter…

Vandaag is het weer zover… het is weer tijd voor de Open Dag. Met hoofdletters, want voor veel Feyenoordfamilies is dit een van de belangrijkste dagen van het seizoen. Opa en oma worden van de bank geplukt, de kinderen praten al weken nergens anders over en de shirts, sjaals en rugzakken met chips en drinken liggen al lang klaar. Spelletjes, luchtkussenkastelen, een mega sfeeractie… Hoogtepunt van de dag is natuurlijk de helicopter.

Ieder jaar is ie er weer, de heli, die nieuwe sterren brengt. Soms spelers waar iedereen jaren op heeft gewacht of een talent, “dat wel eens een hele grote kan gaan worden”, maar vaker nog spelers waar iedereen vrij neutraal tegenover staat. Dit jaar zijn Theo Lucius, Joonas Kolkka, Stein Huysegems en Henk Timmer de belangrijkste namen die uit de lucht zullen neerdalen. Of zou er toch nog een verrassing bij zitten… Voor mij geen tochtje naar De Kuip vandaag, ik ben op vakantie met het gezinnetje, maar reken maar dat ik vanavond aan de buis gekluisterd zit, om trots te kijken naar mijn grootste familie van Nederland.

4 reacties op “De helicopter…

  1. rene

    wij gaan volgend jaar trouwen en willen graag met de feijenoord heli vervoerd worden wij willen graag een leuke prijs weten07 09 07

      /   Beantwoorden  / 
  2. laura

    Heeey Feyenoorders…!!!

    ik wil ff zeggen dat feyenoord for altijd in me hartje zit…!!!…en dat ik het heeeelll leuk vind bij de kameraadjes waar mij vader mij lid van heeft gemaakt…ik ga in juli naar de wedstijd feyenoord tegen chelsea en daar heb ik SSSuper veel zin in…!!!
    groejes aan de feyenoord spelers dikke kus van laura (ik ben wel 13 maar ik ben samen lid met me zusje van 6 haha)..dat wou ik ff zeggen doeiidoeii..xxx

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ed

    ik regel die heli altijd. kijk maar op mijn site,

    bel me maar dus,

    groeten en fijne voorbereidingen met jullie huwelijk,

    Ed

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.