De verjaardag van een clubdinosaurus

Feyenoord heeft maandag de tachtigste verjaardag gevierd van een echte clubdinosaurus, alleen dan eentje die nog lang niet uitgestorven is. Fred Blankemeijer is al 66 jaar in dienst van Feyenoord, momenteel als senior manager. Onder andere Sjaak Troost, burgemeester Opstelten en Wim Jansen kwamen langs in de brasserie in het Maasgebouw om Blankemeijer te feliciteren.

Op de vraag van burgemeester Opstelten hoe hij het toch zo lang volhoudt, antwoordde de tachtigjarige: “Het is een kwestie van niet dood gaan, en de mazzel hebben dat je er niet uitgedonderd wordt’. Blankemeijer is in zijn lange dienstverband bij Feyenoord onder andere voetballer, jeugdleider en scout geweest.

Op de site van Feyenoord staat een foto van de overhandiging van het cadeau, een ingelijste collage met foto’s van Blankemeijer in zijn Feyenoordloopbaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.