Feyenoord krijgt hulp van FC Barcelona

In de zoektocht naar mooi materiaal over Giovanni van Bronckhorst heeft Feyenoord Magazine na Arsenal en Glasgow Rangers nu ook FC Barcelona bereid gevonden mee te werken aan een mooie afscheidsspecial. Feyenoord Magazine staat in de eerstvolgende editie die in juli verschijnt uitgebreid stil bij het afscheid van Giovanni van Bronckhorst. De redactie van het clubmagazine is hiervoor op zoek naar foto’s, bijzondere verhalen en anekdotes van supporters die betrekking hebben op Van Bronckhorst. Zijn vorige club FC Barcelona heeft hieraan haar medewerking verleend en roept op de officiële website supporters op om hun foto’s en verhalen in te zenden.

Eerder plaatsten ook Arsenal en Glasgow Rangers, de twee eerdere clubs van Van Bronckhorst, de oproep al op hun websites. De meest bijzondere inzendingen zullen een plaats krijgen in het Feyenoord Magazine van de maand juli. Zowel materiaal uit zijn tijd bij Feyenoord als uit andere periodes is welkom. Supporters die verhalen of foto’s hebben over of van Van Bronckhorst kunnen die insturen naar [email protected]. Onder alle inzenders wordt drie keer het officiële Feyenoord Jaaroverzicht seizoen 2009/2010 verloot. Inzenden kan tot en met zondag 20 juni.

4 reacties op “Feyenoord krijgt hulp van FC Barcelona

  1. Odessa

    Wat een misleidende titel zeg !

    Ik dacht dat we bijna blij konden worden omdat Leo het voor elkaar had gekregen om wat spelers van Barcelona bij ons te stallen om ervaring op te doen….

    Gaat het over Gio…..

      /   Beantwoorden  / 
    1. bob

      Zou het me toch al niet kunnen voorstellen dat Leo bij Barcelona zou aankloppen, gezien zijn Real verleden.

        /   Beantwoorden  / 
      1. GewoonEenFeyenoorder

        eindelijk iemand die voetbal snapt;)

          /   Beantwoorden  / 
  2. rien

    het zou toch leuker zijn als Barcelona de wedstrijd tegen Feijenoord zou spelen ipv bal op dak 1

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.