Feyenoorders naar Donetsk

Feyenoord is erbij… De definitieve selectie van het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen Oekraïne is gisteren bekend gemaakt en twee van ‘de onzen’ zijn erbij als Nederland woensdag 11 augustus acte de présence geeft tegen de Russen (mag je ze nog zo noemen?):De zeventien spelers die dinsdag naar Donetsk reizen, te beginnen met onze jongens:
Vlaar en Fer (Feyenoord), Anita (ajax), Beerens (sc Heerenveen), Brama (FC Twente), Bruma (Chelsea), Emanuelson (ajax), Janssen (FC Twente), de Jong (ajax), Lens (PSV), Loovens (Celtic), Pieters (PSV), Vorm (FC Utrecht), Velthuizen (Vitesse), Van Wolfswinkel (FC Utrecht), Marcellis (AZ) en Maduro (Valencia).

5 reacties op “Feyenoorders naar Donetsk

  1. Mike

    Ik vind die 020′er van een anita toch zo verschrikkelijk slecht. En dat willen ze dan de nieuwe back van oranje laten worden. Alsjeblief zeg, weetniet wat er met bert aan de hand is. Hij krijgt een beetje arrogante trekjes.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dennis

    @Mike arrogantie omdat hij wat talenten uitprobeert in een oefeninterland? Het is overduidelijk dat niet al deze spelers kwalitatief goed genoeg zijn voor de ultieme top. Maar door zo’n interland kom je daar juist achter. Ik vind jouw houding juist getuigen van teveel arrogantie.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mike

    Haha heb je wel is gezien hoe die zich af en toe gedraagt. ik woon zelf in Noordwijk, en daar komen ze altijd bijeen voor een interland. En ik wil niet zeggen dat ik hem niet mag, vind het een uitstekende trainer en goede man. Maar hij krijgt gewoon wat arrogante trekjes. Overduidelijk het gevolg omdat hij bij de KNJB werkt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      KNJB? Omdat er 1 speler van Ajax bij zit? Erg kort door de bocht

        /   Beantwoorden  / 
  4. Thomas11NL

    Ik weet niet of je kan tellen maar ik tel er toch 3.

    Anita, Emanuelson en de Jong

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.