Mooi, trots, …Feyenoord!

Ik heb zelf de Telegraaf niet gelezen (als ik heel eerlijk ben, lees ik die bijna nooit), maar als ik dit onderstaande bericht lees, dan heb ik wel het idee dat ik me ongeveer kan vinden in wat daar gisteren in stond. Laat ik het zo zeggen: In ieder geval in deze uitspraak van Marcel van der Kraan, opgetekend door Lunatic News:

En zo leg ut!
Gepubliceerd op 28 oktober 2010 – 18:26

“De magie van Feyenoord begint buitenproportionele vormen aan te nemen. In heel Europa zal geen club te vinden zijn waar het stadion volloopt na een 10-0 nederlaag. Maar drie dagen na het echec in Eindhoven was de Kuip gevuld met ruim 40.000 fans, die een duidelijk signaal gaven dat zij de Rotterdamse club nooit zullen laten vallen. Ze kregen er een 3-0 zege op VVV voor terug”

… aldus Marcel van der Kraan in de Telesport.

4 reacties op “Mooi, trots, …Feyenoord!

  1. 62-er

    Trouw: Ik denk dat dit het enige is dat zorgt dat FEYENOORD zo groot is! Heb gisteren alles afgezegd wat ik eigenlijk moest doen om naar de Kuip te kunnen. Niet om één van de jongens te steunen, niet om Been of Beenhakker of Gudde een hart onder de riem te steken, maar om ze allemaal te steunen en een hart onder de riem te steken; omdat het om FEYENOORD gaat. En of ze dan van VVV winnen of van FcTwente of van Bal op het Dak 5, doet na zo’n blamage van zondag echt niet ter zake. Al die fans en die mensen die gewoon niet anders kunnen omdat hun hart klopt voor FEYENOORD 1, weten hoe dat is. En dat zijn er meer dan op de Coolsingel kunnen staan. Deze woensdagavond was vanuit de supporters hartverwarmend, zonder trammelant en vernielingen, maar met steun voor FEYENOORD 1. De weg is nog lang, zeker ook in voetballend opzicht. Daar heb ik natuurlijk ook een mening over, maar die laat ik toch maar over aan de kapiteins die wel aan het roer staan… Ondertussen kunnen we samen heel veel: “hand in hand”.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Djee

    En zo is het!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ron

    Nou en dat voor de zogenaamde Ajax krant!! ;)
    Maar het is wel zo, ik had gedacht dat Been zou opstappen… Nee hor, een contractverlenging! Hulde

      /   Beantwoorden  / 
  4. Vakkie Q

    Dit was Feyenoord waardig!
    Zeker de hartverwarmde steun van 41.000 supporters die maar 1 ding wilden en dat waren 3 punten met of zonder goed voetbal.
    Voor altijd Feyenoorder dat was voor iedereen een statement.
    Zo hoort het ook geen vernielingen of rellen maar uitbundig (en een beetje scheldend) achter je club blijven staan.
    Hulde Feyenoorders.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.