Speciaal boekje voor supporters bij Sparta-Feyenoord

Voorafgaand aan de wedstrijd om de Zilveren Bal tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord is er een speciaal wedstrijdmagazine te koop. Het glossy magazine op het formaat van Engelse wedstrijdmagazines staat vol met informatie over beide clubs en de Zilveren Bal.In het magazine zijn onder andere artikelen te lezen met de beide directeuren van de Rotterdamse club, Peter Bonthuis en Eric Gudde. Verder een introductie over wat de Zilveren Bal is. Ook Jan Everse en Mario Been komen aan het woord over de traditierijke wedstrijd.

De wedstrijd staat in het teken van de jeugdopleidingen van beide clubs. Daarom zijn Pascal Jansen en Stanley Brard (de beide hoofd jeugdopleidingen) ook zeer blij met deze derby. Voorbeelden van talent zijn er voldoende, daarom in het Zilveren Bal Magazine van beide clubs een speler die ook bij de tegenstander in de jeugd heeft meegelopen. Henk Dijkhuizen namens Sparta en Georginio Wijnaldum namens Feyenoord.

Uiteraard wordt er ook stil gestaan bij het roemrijke verleden van beide clubs via interviews met Tinus Bosselaar en Coen Moulijn.

Het magazine is woensdag 5 januari voorafgaand aan de wedstrijd te koop bij de poorten van het stadion voor slechts 1,50 euro.

KAARTVERKOOP
Voor de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord zijn ruim 4.000 kaarten verkocht. Kaarten kopen kan via www.spartakaartje.nl en de TicketBox-verkooppunten van de Primera-winkels.
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro (Bok de Korver-tribune). De Kasteeltribune is 15 euro en de Tonny van Ede-tribune is 20 euro. U heeft géén ClubCard nodig om kaarten te kopen, er geldt een vrije kaartverkoop. Voor de Denis Neville-tribune zijn de prijzen ook 10 euro, maar voor deze tribunes zijn alleen kaarten te koop met een (S)CC van Sparta Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.