Heb jij je Vrienden van Feyenoord-certificaat al?

Zo maar even een vraagje tussendoor, dat bij me opkwam bij het plaatsen van dat bericht van vanochtend (dat de wedstrijd van komende zaterdag in het teken staat van de Vrienden van Feyenoord). Inmiddels is het toch echt al een hele tijd geleden dat ik geld heb gestort voor de actie. En eigenlijk ben ik wel benieuwd naar dat certificaat dat je zou krijgen, met je naam erop en de bevestiging dat je meedoet aan de actie. Ik heb het nog niet binnen en eerlijk gezegd, nog niemand van de mensen die ik ken die wel hebben gestort, heeft het binnen.

Is er een lichting fout gegaan bij de post? Hebben jullie het formulier wel? Ik denk dat de organisatoren van de actie er goed aan doen om de papieren zo snel mogelijk op te sturen, want ik denk dat er best veel mensen zijn die er een lijstje omheen willen doen en het op willen hangen. en dat kan anderen dan weer over de streep trekken om ook te storten.

14 reacties op “Heb jij je Vrienden van Feyenoord-certificaat al?

  1. T

    Die certificaten komen pas als de miljoen is gehaald. Bovendien zijn ze onpersoonlijk, iedereen krijgt hetzelfde certificaat, dus zonder je naam en zonder het bedrag dat je gestort hebt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. arjan

    nee nog niet. dat zou toch pas in het voorjaar komen?

      /   Beantwoorden  / 
  3. feyenoordria

    Nee ik heb dat nog niet gehad maar komt vanzelf wel inderdaad als men dat miljoen heeft gehaald denk dat ze dat allang hebben gehaald je hoord er maar weinig over vind ik

      /   Beantwoorden  / 
  4. Berend Brummel

    Ook hier weer wat we op dit moment in de hele smerige kliek van zich Feijenoorder noemende Bobo’s gewend zijn: probeer geld bij het domme volk los te weken en laat ze verder barsten met als motto: veel beloven, weinig geven doet de gek in vreugde leven. Ik denk dat we die certificaten nooit te zien krijgen en dat er van een verantwoording van het binnengekomen geld nooit wat zal komen. Beste Feijenoorders, laten we elkaar maar feliciteren met dit geweldige bestuur.

      /   Beantwoorden  / 
  5. fokkie

    ff dit feyenoord is een volksclub, als je die moet runnen in zwaar weer.dan moet je het volk zoet houden om deze tijden te overbruggen. elke keer als het dreigt uit de hand te lopen door slecht resultaat dan wordt er nieuws over het evenuele bedrag dat er is bij een gebracht naar buiten gebracht. voorbeeld er is tien miljoen opgehaald dus ze kunnen 10x het volk rustig houden op door hun te bepalen maandag. daarom zeggen ze niet gelijk wat ze hebben, en, doen daar. ze kiezen het goede moment daar voor. een goede zaak vindt ik want we moeten rustig blijven en hopen dat het volgend jaar ietje beter gaat en dan komt alles goed met mn cluppie

    ben trots op feyenoord maar vooral op de feyenoord supporters

    fokkie

      /   Beantwoorden  / 
    1. feyenoordria

      Ben het helemaal met je eens .
      Als je van je kluppie houd geef je al heb je het niet toch je laatste centen uit om een beetje mee te helpen en hopen op betere tijden en die komt er weer .
      Het spreekwoord is dan ook.
      Na regen komt zonneschijn laten we het daar maar op houden

        /   Beantwoorden  / 
      1. Tommy Pluskut

        regent nu al wel heel lang in Rottigdamm ria… en donkere wolken op de horizon…..whahaha:)

          /   Beantwoorden  / 
        1. Tommy Pluskut

          ria wil vast wel een lekkere Tompoes:);

            /   Beantwoorden  / 
          1. feyenoordria

            nou weet je doe mij maar een moorkop is lekkerde en ja bij ons kluppie regent het en bij jou kluppie misschien onweer/bliksem en donderslagen toch

              /  
  6. Scfeyenoord1908

    Ik heb hem al en direct ingelijst natuurlijk. Feyenoord Kampioenen!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bas Feyenoord

      Wanneer heb je die gehad dan?:P ik wil em ook hebben!
      Wil em ook graag inlijsten en in me woonkamer hangen!

        /   Beantwoorden  / 
    2. blogger

      Beetje raar…

      ze worden pas verstuurd in april. Ik mag hopen dat je wel geld hebt over gemaakt, of is dat ook niet waar?

        /   Beantwoorden  / 
  7. Bassie

    Nou mij maakt het helemaal niks uit dat papiertje. Het gaat er mij om dat het weer goed komt met Feyenoord. Laat diegene die dit op touw hebben gezet en de kar trekken, hun werk in alle rust afmaken.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Bas Feyenoord

    Wat denk je nou zelf man! Tuurlijk heb ik geld overgemaakt, ik had nog precies 50 eu en die heb ik gegeven. Alles om je cluppie te helpen!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.