Feyenoord de komende jaren vaak kampioen? Het lijkt er op…

Tenminste, als je John Lammers mag geloven… Ik weet niet wat Lammers in zijn vrije tijd allemaal eet/drinkt/doet waardoor hij zo positief en optimistisch is, maar ik zou bijna zeggen: ‘doe mij dat ook…’. Het kan natuurlijk geen kwaad om de boel op een positieve manier te bekijken, helemaal niet zelfs, maar het moet wel een beetje realistisch blijven. En dan kun je mij een negativeling noemen, maar je kan het natuurlijk overdrijven met door een roze bril kijken. ‘De toekomst is aan Feyenoord’ en ‘De Coolsingel, daar durf ik best wat geld op te zetten’, lijken mij uitspraken die voor de nabije toekomst toch waarschijnlijk niet van toepassing zijn op ons cluppie.

Lees dit artikel hieronder maar eens, waarin Lammers nog net niet zegt dat Feyenoord over een paar jaar wel weer eens een gooi kan gaan doen naar de absolute Europese top…:

‘Hij wordt gewoon de linksback in De Kuip en op termijn van Oranje’
Aan John Lammers de lastige taak om Excelsior komend seizoen in de Eredivisie te houden. In tegenstelling tot zijn voorganger Alex Pastoor kan de oefenmeester van de Kralingers in de komende voetbaljaargang niet over spelers als Jordy Clasie, Miquel Nelom, Guyon Fernandez en Kaj Ramsteijn beschikken. Het viertal gaat de kleuren van stadsgenoot Feyenoord verdedigen. “Geloof mij nou: de toekomst is aan Feyenoord”, beweert Lammers in Voetbal International.

“Clasie zou ik altijd opstellen; dynamische middenvelder, altijd druk naar voren, uitstekende passing en vertraagt het spel nooit”, legt Lammers aan het weekblad uit. “Nelom wordt gewoon de linksback in De Kuip en op termijn van het Nederlands elftal. Die jongen heeft alles, maar moet nog wel beter leren duelleren. Ramsteijn is een uitstekende speler, sierlijk, intelligent. Moet wel harder worden, maar heeft absoluut potentie. Fernandez heeft zijn snelheid, kan altijd het verschil maken, als hij maar vertrouwen krijgt.”

 

“Tel daarbij op die gasten van Oranje Onder-17″, vervolgt Lammers. “Tonny Trindade de Vilhena: ongelooflijk talent. Annas Achahbar: geweldige speler. Joey Sleegers: in potentie een uitstekende middenvelder. Ron Vlaar blijft, Stefan de Vrij heeft verlengd. Feyenoord is rijk. Ik preek niet voor eigen parochie, ik analyseer alleen maar heet objectief de talenten met wie ik heb gewerkt. De Coolsingel? Als Feyenoord erin slaagt om al deze talenten te behouden, durf ik daar wel wat geld op te zetten. En dat komt mede door Excelsior, waar jonge spelers zich kunnen ontwikkelen. Excelsior heeft dus wel degelijk een functie in het betaalde voetbal.”

12 reacties op “Feyenoord de komende jaren vaak kampioen? Het lijkt er op…

  1. Henk1223

    jaja, en Been en Beenhakker zouden ook binnen 3 jaar op de Coolsingel staan…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ruben

      Zo moeten we het horen. HAND IN HAND!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Bazzie

        Hand in hand we gaan met z’n alle naar het grote zand.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Paul

          hoerenveen heeft een nieuwe spits van 37 jaar Gerald Sibon,hij zal nou wel mee gaan doen in een voetbalrolstoel

            /   Beantwoorden  / 
          1. aks

            Wordt Bas Dost de uit de turf getrokken speler bij vriezenveen de nieuwe spitz van Feyenoord ?

              /  
    2. Paul

      das niet zo moeilijk hoor,je kunt elke dag op de Coolsingel gaan staan,daar is niets mis mee

        /   Beantwoorden  / 
  2. Hahaha Fan Club

    Wij zijn grote bewonderaars van je alles wat je doet of zegt zit een boodschap achter. Laat al die haters maar lullen, je bent onze held.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahaha

      Ik dank jullie je weet hoe ik ben ik stel jullie niet teleur en geef nooit op. Ik vecht door tot het bittere eind. PS: Jullie held Hahaha

        /   Beantwoorden  / 
  3. Paul

    alles wat kan vliegen heb ik in de tuin gezet,ik wacht op zwaar weer.Storm harde storm,mmm heerlijk,parasols,lege dozen enz,alles moet de lucht in HEEEEERLIJK

      /   Beantwoorden  / 
    1. vakkieQ

      Nu nog zelf in je blote reet in de tuin en wachten op rukwinden!
      Wat een idioot ben jij waar gaat dit over?
      Je zit hier niet op het kabouter Plop blog maar op een voetbal blog.
      Ach eigenlijk ben jij heel erg zielig.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paul

        waar dit over gaat,,dat lijkt toch vrij duidelijk,het gaat hier over storm en regen en harde wind,,zonder deze elementen hadden we helemaal geen voetbal gehad,had jj vakkie q niet eens geleef.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Hahaha

          ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha dit is weer een goed begin om s’morgens wakker te worden ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha whhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa

            /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.