Immers naar Feyenoord?

Wat vinden jullie, moet Feyenoord koste wat kost proberen Lex Immers naar de Kuip te halen?

Ik denk dat hij met zijn speelwijze op zich wel bij onze club past, maar dat hij niet echt een doelpuntenmaker is. En laten wel wel wezen: dat is waar Ronald Koeman natuurlijk echt behoefte aan heeft. Begrijp me niet verkeerd hoor: het lijkt me heerlijk om iemand in de selectie erbij te krijgen die het gras opvreet en die zich helemaal geeft, maar ik weet niet of dat is wat we momenteel het hardst nodig hebben.

Je kunt je stem uitbrengen bij de poll, rechts op de pagina. Bij de reacties onder dit bericht kun je een toelichting geven.

19 reacties op “Immers naar Feyenoord?

  1. Jan Buijs

    Ik zeg niet meer bieden dan 1 of 1,5 miljoen anders het geld in de zak houden en zorgen dat de spelers die nu bij Feyenoord zitten ook het gras in de Kuip op willen vreten en zich uit de naad gaan werken voor de supporters die elke 14 dagen die Kuip bezoeken. Immers is nou niet echt een topper, wel een harde werker, maar hard werken kunnen we toch allemaal of ben ik nou gek…….maar het lijkt wel of dat die jongens die nu bij Feyenoord zitten dat niet zo goed begrijpen….

      /   Beantwoorden  / 
  2. WESLEY

    IK ZOU HET NIET WETEN. EERST ZIEN DAN GELOVEN.

      /   Beantwoorden  / 
  3. feyenoordria

    Nou ik wil het eerst zien of hij wel komt maar ik denk dat het weer niet door zal gaan zo als we onderhand al gewend zijn bij feyenoord

      /   Beantwoorden  / 
  4. Maarten

    Nou, ik denk dat hij best kan scoren. Maar ze hadden gewoon die Alexander Gerndt moeten halen.
    Die zit nu bij Ronald’s broer.

    Andere suggesties dan?

      /   Beantwoorden  / 
  5. Peli

    Als je iemand haalt dan moet diegene van zodanige toegevoegde waarde zijn voor dit Feyenoord, dat je niet om hem heen kunt. Immers valt in mijn ogen niet in deze categorie. Schöne komt al dichter in de buurt en kost maar één miljoen. Stel dat je dan nog een spits weet te vinden die je voor max. 3 miljoen kan binnenhalen (Dost? Bulykin? Armenteros? Zomaar een paar ‘goedkope’ opties), dan heb je voor het bedrag van één Lex Immers zomaar twee vacante posities bezet…

      /   Beantwoorden  / 
    1. jabra1

      Dost is te duur en Bulykin vraagt een heel hoog salaris, het moet ook allemaal wel te betalen zijn,wensen hebben we allemaal ik ook als al 50 jaar lid zijnde

        /   Beantwoorden  / 
  6. Pierre Coppens

    Ik zou helemaal nog niets doen er komen best wel mooie momenten voorbij met dit feyenoord, gun ze het vertrouwen en laat ze maar eens een poosje met elkaar voetballen. einde van deze maand kan er altijd nog wel wat. zijn tenslotte nog bijna drie weken en alleen een ervaren spits/aanvaller en geen goede schorende spits kan al voldoende zijn. (Elmander was gratis, er zijn vast wel nog meer van deze spelers)

      /   Beantwoorden  / 
  7. vvv

    Ja wat is gratis als ze een salaris willen verdienen waar je dan weer een modale middenvelder voor koopt. Schöne zie ik graag voetballen.Immers wil zelf heel graag en dat kun je van veel anderen niet zeggen nu het beleid bij Feyenoord de laatste jaren wat wazig is geweest.Immers lijkt weinig schroom te hebben om in een volle kuip te spelen en lijkt me toch een welkome aanvulling mocht Fer vertrekken. Aan de andere kant, zonder centen is het moeilijk inkopen doen.Ik begrijp het soms nog steeds niet; Rotterdam zo groot met zoveel bedrijven en een Feyenoord dat jarenlang in Europa een begrip was, zo weg laten kwijnen.En toch ben ik nog steeds fan (supporter niet want ik bezoek geen wedstrijden) en dat al vanaf mijn 9de jaar. Ik realiseer me ineens dat het dus 50 jaar geleden is dat ik al supporter ben.Moet ik maar een feestje geven.
    Misschien moeten ze

      /   Beantwoorden  / 
  8. vvv

    50 jaar geleden dat ik dus fan ben, sorry.

      /   Beantwoorden  / 
    1. HB

      verkoop fer voor 3.5 aan twente en koop immers voor 2 en feyenoord steekt 1.5 in de zak…iedereen blij.

        /   Beantwoorden  / 
  9. erik wemekamp

    immers moet naar feyenoord kosten wat het kost het is een aanwinst

      /   Beantwoorden  / 
  10. miessie

    koste wat het kost? Immers lijkt me goede gozer maar zeker niet voor kosten wat het kost (5 mil) als ze hem voor 1 mil. kunnen nemen dan zeker doen.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Feyenoord Maluku fans

    Wat M.v.G. moet doen is Alex Schalk van NAC Breda overnemen. Deze talentvolle spits kan Feyenoord heel goed gebruiken! Hij is stukken beter dan Luc Castaignos. Technisch begaafd, snel, fysiek sterk en zijn scorend vermogen heeft hij allemaal in huis.

      /   Beantwoorden  / 
    1. robfc

      Deze jongen heeft net bijgetekent

        /   Beantwoorden  / 
  12. ali

    VERKOOP L.FER VOOR 5a4 MIL.
    KOOP DAAR DOST EN SHONE VAN!!

    KLAAR IS KEES

      /   Beantwoorden  / 
    1. ron

      Ali daar krijg je Dost en Schöne niet voor, volgens mij vragen Heerenveen en NEC al behoorlijke bedragen. Dat gaat niet lukken tevens wil twente niet zoveel geld uit geven aan Fer. Ze halen Leroy Fer liever voor nix op volgend seizoen, dus dit gaat ook niet lukken.Dus Ali, KEES IS NOG NIET KLAAR!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Hahaha

        Ik denk dat Kees over 10 jaar nog niet klaar is sterker nog ik denk dat Kees over 25 jaar nog steeds aan het knutselen is.

          /   Beantwoorden  / 
  13. sb

    gewoon bellamy nemen hij is nu toch gratis alleen zijn salaris zien te betalen

      /   Beantwoorden  / 
  14. JAson

    Feyenoord moet voor in de spits dit trio opstellen:
    Links Cisse, Centraal Everton(die ze nog moeten kopen), Rechts Cabral
    En op het middenveld Links Mokotjo Centraal Immers(die ze nog moeten kopen), en rechts El Ahmadi
    Daarmee kan feyenoord meedoen met de top

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.