Feyenoorders opgelet

Niet naar Feyenoord-Roda JC geweest? Dan heb je waarschijnlijk ook het nieuwe Lunatic News-boekje nog niet gekocht. LN 59 is nagenoeg uitverkocht, maar er zijn nog enkele exemplaren te bestellen via deze site.

18 reacties op “Feyenoorders opgelet

  1. Kerk rade

    Van Geel heeft roda JC kapot gemaakt! Roda moet nu tyton onder de marktprijs verkopenen zit in cat. 1! TD V Geel weigerde vorig seizoen oa alle biedingen op janssen, waardoor hij gratis naar twente ging.
    V Geel speelt nu hetzelfde spel bij feyenoord. Komt feyenoord er straks financieel net zo slecht vanaf als willem 2, az en roda? Elke club is onder V Geel finacieel kapot gegaan en feyenoord dus ook

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahaha

      Hij heeft met Roda JC de KNVB Beker gewonnen & tussen 1984 & 1986 scoorde hij 30× voor jou clubje het publiek riep toen alleen maar van Geel, van Geel, van Geel, van Geel maar dat ben je zeker allemaal vergeten hè nepsupporter. Hij heeft het gezien de begroting uitstekend gedaan ook bij al die andere clubs die jij opnoemt. En juist die club die jij niet opnoemt ( Ajax ) daar heeft hij het niet goed gedaan dat zegt al genoeg over jou voetbalkennis.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Kerk rade

        V Geel heeft Roda financieel kapot gemaakt. Alle clubs van Van Geel zijn financieel kapot gegeaan. Ook bij ajax heeft hij 30M laten verdwijen.
        Daarnaast heeft hij zijn collega’s veraden en gehandeld met voorkennis. Stadionverbod bij az gekregen , persona non grata bij willem 2.
        Wat moet feyenoord met deze jood? Een echte feyenoorder(been) heeft het mes nog in zijn rug zitten…….

          /   Beantwoorden  / 
        1. Hahaha

          Kom is met feiten dan met dat armoedige Limburgse Jenever-praat.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Gijnesen

            oa door Janssen en hadouir transfervrij te laten vertrekken en hopen op europees voetbal. Niet gehaald in nu in cat 1 terecht gekomen! Nu gedwongen tyton te verkopen onder de marktprijs en zelf de markt niet meer opmogen.

            @hahaha: nier dom schelden, maar goed lezen.

              /  
          2. Hahaha

            Gijnesen je begrijpt natuurlijk dat ik jouw niet meer serieus kan nemen hè je hebt je eigen al bij het voetbal blog voor lul gezet & nu er niemand met jou wil praten probeer je het hier :)

              /  
          3. Gijnesen

            Je kon toen niet echt tegen je verlies he. Net als nu…….

              /  
  2. Sympho

    Van Geel is echt iemand die een club helemaal naar de kloten kan helpen en smorgens in de spiegel kijkt en denkt : “Goh, wat ben je toch eewn coole kerel”

    Bahh, walgelijk.

      /   Beantwoorden  / 
  3. gerrit

    kom twente nog twee miljoen erbij en je hebt fer

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Dacht het niet.. 4 mil is meer dan genoeg..

        /   Beantwoorden  / 
      1. gerrit

        blijft ie toch lekker bij ons

          /   Beantwoorden  / 
        1. Sympho

          Tuurlijk joh. Prima. En over 3 jaar strafpunten wegens financieel wanbeleid.. ga vooral zo door Feyenoord (Van Geel)..

            /   Beantwoorden  / 
  4. vvv

    Nou je kunt van Geel slecht noemen, maar als ie gelijk overstag gegaan was in de kwestie Fer had je wel anderhalf miljoen minder gekregen. Ook nog eens 5 miljoen voor Wijnaldum wiens contract afliep dus zo slecht is ie niet. Zullen we bij AZ even het woordje DSB toevoegen, misschien dat er dan een lichtje gaat branden wat de financien betreft.Of heeft van Geel er ook voor gezorgd dat de mijnen in Limburg dicht zijn gegaan…

      /   Beantwoorden  / 
    1. hanssie

      V geel heeft bij AZ met voorkennis spelers na ajax getransfereerd. Hij kreeg ook een stadionverbod, want dat heeft AZ een vermogen gekost en veel goede spelers. Het zelfde heeft hij met willem 2 gedaan, die spelen dankzij v geel inmiddels 1ste D. . Hoe hij Roda finacieel achter heeft gelaten is een misdaad.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Hahaha

        Ach ons hanssie wilt mee praten over voetbal maar heeft er geen bal verstand van net als die Kerk rade. Bij AZ heeft hij het het uitstekend gedaan met als hoogtepunt de halve finale UEFA Cup. Dat daarna de DSB Bank falliet ging dat heeft niks met van Geel te maken. En dan Willem ll daar heeft hij voor een stabiele & degelijke organisatie gezorgd waarmee hij uiteindelijk een 2e plaats & plaatsing voor de CL behaalde. En jou opmerkingen dat is een misdaad daar moes je gelijk de doodstraf voor krijgen als het aan mij lag.

          /   Beantwoorden  / 
  5. jack apeldoorn

    van geel moet fer gewoon naar twente laten die jonge wil dolgraag naar twente dit kan ook zijn verdere instelling voor feyenoord in het nadeel werken voor de resultaten bijvoorbeeld dat hij zich niet volledig gaat inzetten voor de club dus gewoon laten gaan van geel

      /   Beantwoorden  / 
    1. gerard rotterdam

      Even Apendoorn bellen.

        /   Beantwoorden  / 
  6. joehoe

    stelletje kakkerlakken denken jullie nu echt dat je ooit weer een topclub wordt hahahahahahahahahha

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.