Van Geel kan zich vinden in KNVB-plannen

Het waren spannende weken en spannende dagen, zo vlak voor het verstrijken van de transfer-window. Het zou zo maar kunnen dat dat in de toekomst anders loopt: Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, ziet in ieder geval ook wel wat in het voorstel van de KNVB om de transferdeadline te vervroegen. Eerder zagen ook AZ en ajax het plan van de Nederlandse voetbalbond wel zitten.
Bert van Oostveen, directeur betaald voetbal bij de KNVB, wil om de tafel gaan met andere voetbalbonden om de transfermarkt eerder te kunnen sluiten. “Ik ben het van harte met Van Oostveen eens”, aldus Van Geel tegenover Voetbal International. “Al twee jaar maak ik bezwaar tegen de huidige gang van zaken, maar ik vermoed dat de Europese topclubs het wel prima vinden zoals het nu is. Die krijgen de kans een speler te halen als iemand geblesseerd raakt of vertrekt.”

“Het gevolg is veel paniekerige deals die vaak niet de beste zijn”, vervolgt de bestuurder van de Rotterdammers. “Ik begrijp Bert van Oostveen heel goed en mijn steun heeft hij.”

Overigens verdient Van Geel volgens mij alle lof, want sinds zijn komt heeft Feyenoord veel geld binnengekregen en zijn er met Bakkal en Guidetti twee spelers bijgekomen die volgens mij een directe versterking kunnen worden voor Feyenoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.