Raakt Feyenoord Karim el Ahmadi een tijdje kwijt?

Het zou zo maar kunnen dat Feyenoord Karim el Ahmadi binnenkort een tijdje kwijt is. Marokko plaatste zich vorige week voor de Afrika Cup en de middenvelder  is door bondscoach Erik Gerets reeds uitgenodigd om zijn land te vertegenwoordigen tijdens het toernooi. Een hele eer, vindt de speler zelf:

“Ik weet dat het een lange periode van afwezigheid bij je club kan betekenen”, zegt El Ahmadi in De Telegraaf. “Maar de grote jongens in de Premier League gaan ook allemaal naar de Afrika Cup. Als je dit toernooi als speler wil laten schieten, kan je beter helemaal niet voor je land uitkomen.” El Ahmadi is door Gerets weer bij de selectie gehaald na zijn sterke optreden tegen AZ. Daar was de Belg op de tribune getuige van het feit dat de Marokkaan na zijn verhuurperiode bij Al Ahli in de Verenigde Arabische Emiraten weer de vorm heeft teruggevonden die hij voor zijn komst naar Rotterdam bezat. “Dat was achteraf een cruciale wedstrijd voor mijn uitverkiezing. Ik heb later ook nog met meneer Gerets gesproken. We hebben op dit moment een goede lichting en we zouden best eens kunnen verrassen tijdens de Afrika Cup.”

De 26-jarige middenvelder, die al twaalf caps achter zijn naam heeft, lag tijdens het laatste trainingskamp op de kamer met Mounir El Hamdaoui. “We hebben het ook over zijn situatie bij Ajax gehad, maar het is niet aan mij om daarover te spreken. Ik hoop dat hij snel weer kan spelen, want na het vertrek van Bryan Ruiz zijn er niet meer zo veel spelers op de Nederlandse velden die iets extra’s laten zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.