Opvolger van Arnar & Bjarki in De Kuip?

Arnar en Bjarki… Kennen jullie ze nog? De namen van de IJslandse tweeling Gunlaughsson, die begin jaren ’90 bij Feyenoord speelde… Mogelijk is er een nieuwe Ijslander op komst. Feyenoord heeft namelijk (net als onder andere sc Heerenveen) het vizier gericht op Elmar Bjarnason. De IJslandse middenvelder staat nu nog onder contract bij de Zweedse club IFK Göteborg.
Volgens media in Zweden zijn ook Ipswich Town en Leicester City geïnteresseerd in de oud-speler van Celtic. “Ik heb in Göteborg nog een contract voor één jaar”, luidt de reactie van Bjarnason, die op de hoogte is van de Nederlandse belangstelling. “Ik wacht af.” Bjarnason is sinds 2009 actief voor IFK Göteborg. De middenvelder heeft de voorbije jaren indruk gemaakt en lijkt daarmee een nieuw buitenlands avontuur te verdienen.

2 reacties op “Opvolger van Arnar & Bjarki in De Kuip?

  1. Melanie

    Er is iemand verantwoordelijk bij Feyenoord voor de wedstrijdmascotte’s. Geen idee waar ik allemaal moet zijn, Feyenoord weet dit al. Maar afgelopen weekend heeft deze man, 2 spartanen mee laten lopen, omdat dat vrienden zijn. Ongehoord en asociaal vind ik. Er staat een wachttijd van 4 jaar voor, en deze kinderen hebben een hekel aan Feyenoord en zijn niet ingeschreven en mogen dus meelopen. Ondanks dat er genoeg nog ingeschreven staan die dit ook graag willen. Wat vinden jullie hier nu van? Zoals gezegd, heb dit ook al bij Feyenoord kenbaar gemaakt, en hoop dat die man ontslagen word. Die vent is het predicaat Feyenoord niet waardig.

      /   Beantwoorden  / 
    1. koos

      huh?

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.