‘Feyenoord heeft geen echte doelstelling in de Europa League’

Schermafbeelding 2014-08-29 om 13.34.51Eh… Volgens mij moet je doelstelling toch altijd zijn om de volgende ronde te bereiken… Voor iedere wedstrijd moet je doelstelling toch zijn om hem te winnen en als je dat doel elke keer stelt, dan komt die volgende ronde toch vanzelf tevoorschijn als doelstelling, of zit ik er nou helemaal naast?

Hoe dan ook: Feyenoord begint donderdag onbevangen aan de groepsfase van de Europa League. Volgens technisch directeur Martin van Geel heeft de club geen doelstelling aan het Europese avontuur verbonden:

“We gaan er natuurlijk altijd voor, maar we hebben het bereiken van de volgende ronde niet als doel gesteld”, zegt Van Geel in gesprek met Metro. “Het team moet vooral ervaring opdoen en genieten. Maar ook proberen te winnen natuurlijk, haha. Dat altijd alles mogelijk is, hebben we afgelopen weekend maar weer eens gezien.”

Toen verloor Feyenoord in De Kuip met 1-2 van Willem II. Donderdagavond gaan de Rotterdammers op bezoek bij Sevilla. De andere tegenstanders in de groepsfase van de Europa League zijn Standard Luik en HNK Rijeka uit Kroatië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.