Legioen in Rome: ‘niet per bus, maar lopend naar stadion’

Het is bij iedereen inmiddels wel bekend: Liefst 5000 Feyenoord-supporters maken komende week de reis naar Italië voor de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma. Als het aan de lokale autoriteiten ligt zullen alle supporters donderdag met bussen naar het Olympisch Stadion getransporteerd worden. Dat nieuws viel slecht in Rotterdam. Onder de hashtag #romewelopen wordt op Twitter opgeroepen om de laatste kilometers in Rome te voet af te leggen. ”Het is een mooie traditie om te verzamelen op een plein in de stad en lopend naar het stadion te gaan”, vertelt voorzitter Ron Smit van de supportersvereniging in het Rotterdams Dagblad.

”Met zo’n buscombi loop je het risico dat je 3 uur voor de wedstrijd al bij het stadion wordt afgezet.” Supporters die niet in de bus stappen, lopen het risico te worden teruggestuurd. Taxichauffeurs in Rome hebben de instructie gekregen geen Feyenoord-supporters naar het stadion te vervoeren.

Eén reactie op “Legioen in Rome: ‘niet per bus, maar lopend naar stadion’

  1. Rome

    Mensen van onbeschaafde betalen zeer duur voor uw onbeleefdheid op Italiaanse bodem en alle schade en littekens die je hebt gedaan om onze aarde. Schaamte. Schaamte. Schande!

    VERGEET NIET VERGEET NIET VERGEET NIET !!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.