Ronald Koeman wil nog kampioen worden met Feyenoord

Schermafbeelding 2013-09-25 om 22.03.25Hij is nog niet zo lang weg, maar Ronald Koeman droomt voorzichtig alweer over een terugkeer bij Feyenoord. De ervaren trainer wil ooit terugkeren in Rotterdam. Koeman kende drie uitstekende seizoenen in De Kuip, maar er ontbrak één ding aan: de landstitel. In de toekomst wil hij de ‘onafgemaakte’ klus alsnog klaren. “Het is mijn droom om ooit nog kampioen met Feyenoord te worden”, zegt de trainer bij College Tour, dat vrijdag wordt uitgezonden. Koeman liet Feyenoord in de zomer achter zich voor het avontuur bij Southampton. In de Premier League is de Nederlander een succesnummer, met de huidige vierde plek als uitstekend resultaat.

Koeman kent ook de andere kant van de medaille. Bij ajax kende Koeman hoge pieken, maar ook diepe dalen. “Het publiek in amsterdam fluit het snelst als het niet goed gaat. De Arena zou ook nooit vol zitten als ajax in dezelfde situatie als Feyenoord een paar jaar geleden zou komen.” Tss… da’s natuurlijk geen nieuws…

3 reacties op “Ronald Koeman wil nog kampioen worden met Feyenoord

  1. SAVERIO

    FUCK PEACE OF SHIIIIIT ! MERDE BASTARD ! YOU ARE ALL GAYS AND FROCI DI MERDA

      /   Beantwoorden  / 
  2. Giorgio

    Mensen van onbeschaafde betalen zeer duur voor uw onbeleefdheid op Italiaanse bodem en alle schade en littekens die je hebt gedaan om onze aarde. Schaamte. Schaamte. Schande!

      /   Beantwoorden  / 
  3. giomix

    Ahahhahh …. je verliest, je uit de Europa League … ah aha ha hhh , je verliest, je verliest, je verliest, je verliest , je verliest , je verliest , je verliest , je verliest ….

    ROMA CAPUT MUNDI

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.