Keurige binnenkomer: ‘Wouters vindt zichzelf beter passen bij Feyenoord dan bij ajax’

Schermafbeelding 2014-03-12 om 22.39.54Kijk… dat is nog eens een keurige binnenkomer. Jan Wouters speelde in het verleden voor een zekere club uit amsterdam, maar vanaf komend seizoen is hij bij Feyenoord actief. De keuzeheer is blij met zijn nieuwe avontuur. Wouters was interim-coach bij het Turkse Kasimpasa toen Feyenoord contact opnam. “Met alle respect, maar als zo’n mooie club bij mij uitkomt, hoef ik niet lang na te denken”, vertelt hij op de officiële website van bureau Wasserman, dat zijn belangen behartigt. “Als voetballer paste ik qua type voetballer misschien al meer bij Feyenoord dan bij ajax. Mooi dat ik na de zomer alsnog aan de slag mag in Rotterdam-Zuid.” Wouters (54) droeg tussen 1986 en 1991 het shirt van de aartsrivaal, daarna was hij er ook als trainer werkzaam.

In De Kuip wordt de voormalige verdedigende middenvelder assistent-coach van Giovanni van Bronckhorst. “De samenstelling van de staf is, naast het feit dat Feyenoord een volksclub met geweldige supporters is, de belangrijkste reden geweest om in dit avontuur te stappen”, vertelt hij. “Ik vind het mooi om die jongens op weg te helpen in hun trainerscarrière.” Behalve Wouters is ook Jean-Paul van Gastel komend seizoen assistent van Van Bronckhorst, die het stokje heeft overgenomen van Fred Rutten.

Eén reactie op “Keurige binnenkomer: ‘Wouters vindt zichzelf beter passen bij Feyenoord dan bij ajax’

  1. Hans

    Amsterdam en Ajax in kleine, Rotterdam en Feyenoord in hoofdletters. Hoeven ons dus niet af te vragen waar de loyaliteit vd schrijver ligt. Grote jongen hoor…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.