25 mei boekpresentatie en signeersessie Ulrich van Gobbel

Schermafbeelding 2016-05-19 om 14.44.21Als je af en toe goed luistert hoor je het nog; de echo van de Feyenoord supporters in De Kuip, die Ulrich van Gobbel toezingen. ‘Uli, Uli’. Op woensdag 25 mei wordt het eerste exemplaar van het boek ULI! ULI!  – Ulrich van Gobbel zwijgt niet meer,  uitgereikt aan bekende voetbaliconen die tijdens en na Ulrichs voetbalcarrière, een belangrijke rol hebben gespeeld en tevens een bijdrage aan het boek hebben geleverd. In dit door sportjournalist Jules van der Wardt geschreven boek, vertelt Ulrich van Gobbel over zijn succesvolle voetbalcarrière bij onder meer Feyenoord, Southampton en het Nederlands Elftal, zijn slepende heupblessure die zijn voetballoopbaan (te) snel deed eindigen en de drama’s die zijn leven tekenden. ULI! ULI! is een bijzonder en soms zelfs ontroerend relaas over het onwaarachtige leven van een nog immer enorm populaire voetballer.

De Feyenoord Supportersvereniging en Vereeniging De Feijenoorder bieden haar leden de mogelijkheid om voor het speciale tarief van € 15,00 (normale verkoopprijs € 19,95) het boek te kopen op 25 mei de dag van de boekpresentatie en tevens te laten signeren door Ulrich van Gobbel. Indien u ter plaatse besluit lid te worden van de Feyenoord Supportersvereniging voor € 30,00 krijgt u het gesigneerde boek gratis als welkomstgeschenk.

De signeersessie vindt plaats op woensdag 25 mei van 16.00 tot 18.00 uur bij La Salute Delicatezze, Elgarhof 1-3, 3055 CB te Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.