Ontwerper komt met restyling van Feyenoord logo & tenue

Hmmm… ik weet het niet hoor, wat betreft deze tekst op de site van het AD: Wat gebeurt er als je een ontwerper zonder voetbalaffiniteit de tenues van Feyenoord, PSV en ajax onder handen laat nemen? Het tijdschrift Creatie vroeg het zich af, in samenwerking met het Algemeen Dagblad, en legde ontwerpbureau Dog and Pony geen grenzen op.

Het tenue van Feyenoord bleek de grootste uitdaging. De ontwerpers wilden niet aan de rood-witte verdeling komen, maar vonden dat het spannender kon met een zwarte mouw. ”Een hard accent, dat het tenue een gladiator-achtige uitstraling geeft… Het rood-wit komt daardoor veel prominenter naar voren. Door het kraagje ook zwart te maken, heeft de mouw houvast. Er gaat nu als geheel meer kracht vanuit. Dat past bij de Rotterdamse mentaliteit.”

hmmm… ik vind het ergens wel wat stoers hebben, maar wat mij betreft hoeven ze het zeker niet door te voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.