Feyenoord – Blackburn Rovers: afgelastingsgevaar?

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar bij mij heeft het volgens mij de hele nacht geregend en ook nu is het bepaald niet droog. Nou kan ik me absoluut niet voorstellen dat de wedstrijd van vanavond wordt afgelast, maar de gedachte hieraan is wel even door mijn hoofd gegaan. Ik geloof niet dat er ooit een Europese thuiswedstrijd van Feyenoord is afgelast, tenminste, niet dat ik me kan herinneren.

Een wedstrijd waarbij het eigenlijk wel had gemoeten is die wedstrijd tegen FC Basel een paar jaar geleden, toen Kalou (Bonaventura) die mooi goal maakte. (een lange bal, waarvan het maar goed is dat hij hem door de lucht speelde, want op het natte veld had íe het doel nooit gehaald…)

Bij uitwedstrijden kan ik me de uitwedstrijd in Moskou herinneren, volgens mij tegen Spartak in het begin van de jaren ’90, waarbij er zelfs helicopters zijn ingezet om het veld maar op tijd sneeuw- en ijsvrij te krijgen. Die wedstrijd is toen geloof ik een dag later gespeeld ofzo. In het succesvolle Europacupseizoen 1970 waren er geloof ik de nodige problemen om het veld bespeelbaar te krijgen bij de wedstrijd Vorwarts Berlin – Feyenoord. Weet iemand anders nog andere Europacupwedstrijden met afgelastingsgevaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.