Oud-tennisser in beeld bij Feyenoord?

Oud-tennisser Mark Koevermans is de beoogd commercieel directeur van Feyenoord, zo meldt De Telegraaf. Hij is momenteel werkzaam bij kledingmerk O’Neill. Koevermans speelde van 1987 tot en met 1994 proftennis.  Zijn hoogste positie op de wereldranglijst bereikte hij in mei 1991: 37e.  Ik meen me te herinneren dat Koevermans (gematigd) Feyenoordsupporter was, al heeft hij dat nooit zo duidelijk naar buiten gebracht als bijvoorbeeld Raemon Sluiter. Heb ik het goed of zit ik er naast, iemand enig idee?

3 reacties op “Oud-tennisser in beeld bij Feyenoord?

  1. ikke

    ja ik heb een idee, ken hem persoonlijk en is een feyenoorder in hart en nieren, zoals zijn hele familie! Hij doet uitstekend werk bij o’neill en zou zeker een goede opvolger zijn van woerts. ik hoop dat hij het doet

      /   Beantwoorden  / 
  2. henny

    Hmmmm. Ik zat eigenlijk te twijfelen of het nou een boer of een snavel was. Maar dat waren volgens mij toch hoerhuis en zwieberink eh ik bedoel haarhuis en siemerink. Toch weet ik het niet hoor met tennissers bij ONZE club.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Eelco

    Ik heb met Koevermans op school gezeten en kan mij nog goed herinneren dat hij een echte Feyenoorder was. Deze man heeft het hart op de goede plaats.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.