Nicky Hofs: geen toekomst bij Feyenoord

Alhoewel Nicky Hofs vandaag gewoon van de partij was bij de eerste training(en) heeft hij volgens Mario Been niet echt gunstige vooruitzichten.”Nicky mag uitzien naar een nieuwe club, dat weet hij”, alus Been op FCUpdate.nl. “Hij blijft een volwaardig lid van de selectie. Alleen zijn perspectief is wat beperkt.” Aan Hofs zelf kon ik vandaag weinig merken. De kleine middenvelder liep in ieder geval vanmiddag voorop bij de training.

6 reacties op “Nicky Hofs: geen toekomst bij Feyenoord

  1. freddie

    ze leren het ook nooit bij fey,bisseswar moest ook weg, sukkels.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Vakkie Q

    Hallo Freddie die Hofs heeft zijn kansen gehad en is niet helemaal geslaagd en dat is jammer voor een fanatieke hond als Hofs.
    maar we stikken van de middenvelders en hebben een verdediger en een spits nodig dus wie zeurt en nou over een middenvelder.
    Er zijn al 35.000 seizoenkaarten verkocht dus is er vertrouwen in alles wat met Feyenoord te maken heeft.

      /   Beantwoorden  / 
  3. artiest

    ze kunnen ipv buijs,hofs en bisseswar beter weer een zootje volgevreten bejaarden nemen ik verleng mijn seizoenkaart na 32 jaar niet meer!!!ik ben er klaar mee!!met een bloedend hart dat wel!

      /   Beantwoorden  / 
    1. jabra

      als ik jou was zou ik mijn kaart niet inleveren want je weet helemaal nog niet wat het gaat worden dit seizoen en buijs was al weg en dat was ook goed die paste niet bij feyenoord en die volgevreten bejaarden is was overdreven dat zal je wel zien de komende weken,,dus!!!niet inleveren die kaart

        /   Beantwoorden  / 
  4. Bas..

    Hofs lijkt me juist wel het type waar Been gecharmeerd van kunnen zijn. Top instelling en gewoon een echt goede voetballer..

      /   Beantwoorden  / 
  5. FR12

    beetje jammer hoor dat noemt zch dan een feyenoorder je seizoenkaart inleveren kom op ik zal feyenoord tot het einde steunen oke ik ben nog maar 18 en ik jou geval zou ik het misschien wel kunnen begrijpen maar dan nog zou ik NOOIT mn kaart inleveren na slechte prestaties zelfs niet na 40 jaar…. ik vind het wel jammer dat ze hofs weg willen hebben ik hoop dat hij zelf zegt te willen blijven want het is een goeie voetballer met een goeie trap in zn benen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.