‘Tommy Oar naar Feyenoord’

Tommy Oar… ooit van gehoord? …  Ik ook niet, maar de geruchtenwebsite Tribalfootball meldt dat de Australische middenvelder mogelijk dit jaar naar Feyenoord komt. Op diverse Australische forums schijnt al te zijn gemeld dat zijn nieuwe zaakwaarnemer Rob Jansen dat bevestigd zou hebben. Oar is een 18-jarige speler van Brisbane, die wordt gezien als een van de grootste talenten van Australië.

We zien wel in hoeverre we dit bericht serieus moeten nemen. Vooralsnog denk ik niet dat het meteen een hele grote versterking zou zijn, maar meer een jongen voor de toekomst. …als het allemaal al waar is.

6 reacties op “‘Tommy Oar naar Feyenoord’

  1. Luis

    Tuurlijk,,
    Grootste talent kiest voor fey???
    wat een logica

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gozert

      Hoezo? Feyenoord heeft in Australie nog steeds een goede reputatie door met Brett Emerton de UEFA Cup te winnen. Bovendien is Feyenoord een club die internationaal bekend staat om de goede jeugdopleiding en bovendien is de Nederlandse competitie een mooie plek om jezelf in de kijkerd te spelen voor de absolute top.

      Oja, even een vraagje: ben je zo jaloers dat je hier overal gaat zitten reageren omdat Feyenoord het ondanks de schuld wel voor elkaar krijgt zichzelf te versterken en die jodekoeken van jou niet verder komen dan een vage uruguayaan die ongetwijfeld gaat mislukken omdat de trainer die jullie volgend seizoen hebben voor andere spelers kiest, hij op de bank beland en transfervrij die sporthal van jullie uitwandelt? Of ben je echt zo’n megeaul dat je denkt dat je hier iets te zoeken hebt?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Luis

        Hahah gozert met een verstand van een echte kakkerlak..

        Lodeiro is 1 van de grootste zuid-amerikaanse talenten GOZERT
        koste bijna 4ml.. Ik ben wel blij dat je zo een reactie plaatst. Lodeiro was overal bekend en je vergeet dat wen groot talent van Denemarken hebben gehaald.
        Niet zo een drol als manteiga/alexovic/kermit de kikker/darley

        Maar je heb gelijk.. als je geen geld heb dan moet je gewoon door blijven kopen zoals fey.. om dan vervolgens een schuld te hebben zo groot als je BEGROTRING.
        Dat is juist gozert.. t is goed om je club naar de tering te helpen.HUP FEYENIKS
        doe 1 speler weg en gaat vervolgens voor een 3erangs braziliaan 780000 euri betalen om te huren voor een halfjaar.. Wat een beleid..
        fey wordt kampioen

        raar dat de ene kakkerlak nog met dommere dingen komt..
        Ik ging er even vanuit dat vakkieQ t minste verstand had maar kijk s aan GOZERT

          /   Beantwoorden  / 
        1. Gozert

          We zullen het zien. Die Zé Eduardo en Kerlon die met veel bombarie werden binnengehaald hebben we ook nog niet zien spelen. Als Suarez komende zomer vertrekt zie ik die Lodeiro sowieso niet lang blijven, hij is immers de reden dat ie kwam. En inderdaad het beleid van Feyenoord heb ik ook mijn vraagtekens bij, maar op het moment dat het sportief weer de goede kant op gaat, kunnen de mensen achter de schermen de financiën in alle rust op orde krijgen. Als dat niet lukt moeten er koppen rollen, it’s as simple as that. Manteiga is nog uit de tijd van Bosz, dus daar kan ik je alleen maar gelijk in geven. Kermit Erasmus ontwikkelt zich aardig bij Excelsior maar ik verwacht niet dat het een topper is, maar dat je Darley in dat rijtje plaatst verbaast me. Als mensen als Pim Doesburg, Joop Hiele (da’s die vent die Gomes heeft laten opbloeien bij PSV, remember?) en Patrick Lodewijks hem een ‘topkeeper in wording’ noemen, wie ben jij dan om eraan te twijfelen?? Wat ik van hem gezien heb vond ik erg goed en in mijn ogen is hij volgend seizoen gewoon eerste keeper.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Luis

            Ze eduardo zit in de A1 bijdehand.. Dat noemen ze een talent.
            Kerlon kost ajax niks maar is helaas GEBLESSEERD.
            Koste een paar jaar geleden niet voor niks 9ml?? zit niet voor niks bij inter.
            Ajax mag hem gratis uit[proberen.. dit bedoel ik dan..
            Wat s dit nou voor kritiek.. Komt dan met Atouba.. of een kennedy die alleen al te lelijk s voor t ajaxshirt.. maar nee hoor.. je komt weer met onzin..

            Nu is s t weer dat lodeiro vertrekt als suarez weggaat.. waarom zou jij dat moeten zonder hem ook maar 1x op tv gehoord/gezien te hebben. je mening is nergens op gebaseerd.
            Mocht dat al gebeuren dan levert hij wel heel veel op in korte tijd.. dus dat zou ook geen slecht nieuws zijn. Maar er bestaat een grote kans dat suarez zo en zo blijft volgend seizoen..
            Mijn mening over dwarrel keeper vorm ik terwijl ik voetbal kijk..
            T feit dat iemand van 41 beter is zegt genoeg toch???

              /  
          2. Luis

            En weer is gozert uitgeluld.

            bewijst wel weer dat mijn kritiek nog ergens op slaat.. jullie weten niet eens wat wel of niet goed is.. jullie ouwehoeren gewoon omdat je niet tegen kan dat een ajacied de ene fey sup na de andere fey sup voor lul zet.. let gewoon op wat je zegt en dan kan ik t ook niet tegenspreken. En doe is je best om kritiek op ajax te onderbouwen anders zet jezelf voor lul. jullie komen niet verder dan ” hij is dom”
            T voetbalniveau van fey sup hier is erg laag.. helaas.

              /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.