Het droomdebuut van Jerson Cabral

Het zal je gebeuren… Je maakt je debuut en nog geen drie kwartier later sta je met een fles champagne in je handen. Hij stond er een beetje onwennig mee in zijn handen, na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht. Jerson Cabral zag de fles van Eredivisie Live als leuk cadeautje voor zijn moeder; “Want zelf drink ik dat niet”, aldus het talent. “Ik neem liever een glaasje fris, Fanta of zoiets.”Cabral viel in toen het nog 0-1 stond en met hem in de ploeg werd de stand omgebogen naar 3-1. Bij de derde goal, van Leroy Fer, verzorgde Cabral met een puntgave vrije trap zelfs de assist. “Dit is precies zoals ik gedroomd had”, lacht de jonge Feyenoorder. “Alleen jammer dat ik niet scoorde, ik kreeg nog één goede kans. Maar een assist, een paar goede acties en man van de wedstrijd worden; dat is een droom. Zeker omdat ik eigenlijk al blij was dat ik bij de wedstrijdselectie zat, dat hoorde ik zaterdag pas.”

Eén reactie op “Het droomdebuut van Jerson Cabral

  1. Vakkie Q

    Jerson bedankt en ik hoop dat we nog veel plezier aan jou gaan beleven komend seizoen.
    Cabral moet meer spelen en zo lang Cisse nog met zijn teenblessure kamt moet Cabral er in staan in plaats van Bisesdwarrel.
    Die heeft de tweede helft vorig seizoen en in de oefenwedstrijden laten zien dat hij niet goed genoeg is voor Feyenoord.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.