Hey Feyenoorders; we zijn allemaal hooligans…

Als je geen kaartje hebt voor de combi: blijf nou alsjeblieft gewoon thuis…

De UEFA houdt ons in de gaten en supporters die geen kaart hebben voor het uitvak in Gent, kunnen op die manier alleen maar in ons nadeel werken. Ook/zelfs als je een normale supporter bent. Ik heb namelijk wel eens de indruk dat de Europese voetbalbond alle Feyenoorders ziet als hooligans, dat we volgens de UEFA allemaal alleen maar op rottigheid uit zijn als we ons cluppie in het buitenland volgen. En geloof me, ik weet dat dat niet zo is en dat de overgrote meerderheid van het Legioen absoluut alleen maar uit clubliefde achter Feyenoord aan wil, zonder bijbedoelingen om te gaan rellen ofzo. MAAR DE UEFA ZIET DAT DUS ANDERS!  Als de veiligheidsmensen van de bond een Feyenoorder ontdekken in een ander vak, gaan ze het ongetwijfeld tegen onze club gebruiken, iets dat we absoluut niet kunnen gebruiken. En dus nog één keer mijn verzoek: heb je geen kaartje voor de combi, blijf dan thuis.

4 reacties op “Hey Feyenoorders; we zijn allemaal hooligans…

  1. Mark

    Ik vind het een beetje misplaatst dat je beledigd gaat lopen doen over de houding van de UEFA. Er zijn hele goede redenen waarom de UEFA ons extra goed in de gaten houd, en hoe graag ik ook zou willen dat het anders was zijn er nou eenmaal een paar eencelligen die ervoor gezorgd hebben dat de Feyenoord supporter in het algemeen een slechte naam heeft. Dus in plaats van beledigd te zijn dat de UEFA voorzorgsmaatregelen neemt om een nieuw Nancy incident te voorkomen, zou je beter de mensen die zich druk bezig houden met het voetbal te verzieken kunnen veroordelen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. feyenoordria

      Nou dat van Nancy is zeker niet goed te praten en ook iets wat niet vergeten mag en kan worden.
      Maar in grote lijnen is feyenoord voor iets gestraf waar Nancy zelf de schuld van is en niet feyenoord.
      Waarom ik dit schrijf is deze rede.
      Wij zijn georganiseerd met de bussen naar Nancy gegaan en daar werd je door de politie van het terras verjaagd omdat we feyenoordliedjes aan het zingen waren .
      We werden naar het stadion van Nancy geleid en op ons vak geplaatst niets mis mee waren het niet dat er mensen die totaal niets met voetbal laat staan met feyenoord te maken hebben ook het stadion in gejaagd werden en wel op de zogenaamde netrale tribune en dat heeft tot rellen geleid nogmaals het is niet goed te praten

        /   Beantwoorden  / 
      1. feyenoordria

        sorry ik bedoelde neutrale

          /   Beantwoorden  / 
      2. gerrit

        je kunt blijven lullen over nacy die gene die toen aan het rellen waren waren toch echt nederlanders met een feyenoordshirt aan dus nou niet we waren georganiseerd dat telt niet meer die tijden zijn geweest nancy is over nu kaa-gent we moeten met zijn allen zien te overleven zowel sportief als de suportters als er nou iets fout gaat kun je het schudden speel je alleen nog europees met de openingswedstrijd van het seizoen kijk je alleen naar de competietie en de beker die dan ook geen flikker meer voor ons voorstelt als we geen europees mogen spelen dus alles hangt af van de wedstrijd in gent en verpest het nou niet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wie het nou wel verpest die moet flink gestraft worden zowel een levenslange stadionverbod en een flinke boet waar dan de schadevergoeding inzit voor feyenoord en ik neig zomaar naar 40 miljoen te zeggen dus lieve echte suporters laten we ons gedragen en nou op naar gent

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.