Over Feyenoord, Baan en een dode Spartaan…

Het was een druk dagje voor de telefonistes op Het Kasteel. De telefoon bij Sparta stond in ieder geval vandaag roodgloeiend. Veel boze en geschrokken Sparta-supporters belden naar hun club om opheldering te vragen over de uitspraken van Rob Baan over een mogelijke toekomstige samenwerking met Feyenoord en Excelsior.

De technisch-directeur van Sparta pleitte er maandagavond in het programma ‘Met Wie’ op Radio Rijnmond voor om geen jeugdspelers meer van elkaar te benaderen en hij gaf aan mogelijkheden te zien voor het uitwisselen van kennis over beschikbare spelers bij de drie Rotterdamse clubs. Dat is hem niet niet in dank afgenomen, want veel supporters van Sparta willen van een samenwerking met aartsvijand Feyenoord niets weten. Baan heeft inmiddels ook al gezegd dat hij het allemaal niet zo bedoeld heeft.

In dit kader is dit wel een mooi gedicht. Ik trof het aan op Lunatic News.

Eén reactie op “Over Feyenoord, Baan en een dode Spartaan…

  1. the Success Ladder

    This is a very interesting point of view. Your blog is refreshing, but I wish one could find more content, though. I am looking forward to reading more from you. Keep up the good work. thanks.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.