Twijfels over griepprik-afwezigheid Guidetti

Volgens de medische staf van Feyenoord is het niet zo dat John Guidetti gisteren in de Arena niet meespeelde doordat hij een griepprik heeft gehad. De 19-jarige Zweedse aanvaller zat zondag in de Amsterdam ArenA op de reservebank, omdat hij zich beroerd voelde. Guidetti meende dat de injectie van enkele dagen eerder daarmee had te maken. De medische staf doet de suggestie tegenover het Algemeen Dagblad echter af als onzin.Omdat Guidetti pas na aankomst in Amsterdam aangaf onzeker te zijn of hij eventueel sterk genoeg was om in te vallen, werd snel jeugdspeler Anass Achahbar opgetrommeld. Uiteindelijk bleek de zieke Guidetti toch op de bank plaats te kunnen nemen en zat de 17-jarige jeugdinternational op de tribune.

Blijft toch de vraag waarom Guidetti dan zo beroerd was… Zou hij iets verkeerds gegeten hebben ofzo?

3 reacties op “Twijfels over griepprik-afwezigheid Guidetti

  1. bo

    Guidettie gad die griepprik motten weigeren,iedereen moet de griepprik weigeren,je lekker laten inspuiten met aluminium en andere chemische en dierlijke bestandelen,dit is misdadig van de medische staf

      /   Beantwoorden  / 
    1. vakkieQ

      Het wordt tijd dat jij een inenting gaat halen tegen gekte.
      Wat is er op tegen om je in te laten enten tegen griep.
      Dit gaat zeker op voor sporters zodat zij niets missen in hun sport.
      Guidetti zal wel ergens anders last van hebben gehad.
      Iedereen bij Feyenoord heeft die prik gehad en alleen Guidetti had er last van.
      Niet zeuren je moet gewoon gebruik maken van de middelen die er zijn op medisch gebied.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Wim Jansen

    Eindelijk is de leugen dan, letterlijk, doorgeprikt. Honderden, zelfs tienduizenden mensen zijn op kosten van de belastingbetalers volgespoten met waardeloze, meer waarschijnlijk schadelijke troep. Want daar is jarenlang alleen maar over gelogen en de waarheid is met geweld en rechterlijke macht onderdrukt. In Finland hebben een groot aantal kinderen ernstige zenuwziekten gekregen na de prikkerij.Eerst ook om gelogen, maar inmiddels toegegeven. Het RIVM liegt daar nog altijd over en ontkent het! Leve de farmaceutische industrie die met omkoperij, lobbyen en veel valse voorlichting de domme overheid heeft weten in te palmen.Maar dat is nog niet alles! Er is een balletje aan het rollen geraakt. Dat zal gevolgen hebben: Binnenkort zal blijken dat bijna alle vaccinaties in meerdere of (iets) mindere mate oplichterij zijn en onze kinderen meer schade dan goed hebben gedaan. Ten koste van onze zorgverzekeringspremie, die verder de pan uit rijst. Schande aan de Gezondheidsraad, het ministerie en vooral aan het RIVM, dat de leugens heeft rondgebazuind!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.