Supervoordelig naar Feyenoord in de Kuip!

Goed nieuws voor mensen die geen seizoenkaart hebben, maar die wel graag af en toe naar de Kuip willen. Dat kan! En nog op een mooi, voordelige manier ook. Feyenoord introduceert namelijk voor de drie thuiswedstrijden in de maand maart een passe-partout, waardoor supporters deze duels met fikse korting kunnen bezoeken. We spelen de komende maand in De Kuip tegen achtereenvolgens FC Groningen (zondag 4 maart), FC Utrecht (zondag 11 maart) en NAC Breda (zaterdag 31 maart). Feyenoord-supporters die kiezen voor een passe-partout, bezoeken deze drie duels voor de prijs van twee.

Het duel met NAC Breda heeft bovendien een bijzonder karakter. De wedstrijd tegen de Brabanders staat namelijk in het teken van het 75-jarig Jubileum van De Kuip en zal daarom feestelijk omlijst worden. Bestel hier de voordelige passe-partout en verzeker je van een plaats als Feyenoord in maart de goede prestaties hoopt voort te zetten.
Passe-partouts voor de drie thuiswedstrijden in maart zijn al verkrijgbaar vanaf 50 euro. Kijk hier voor meer informatie en bestel direct!

Feyenoord – FC Groningen
Zondag 4 maart, aanvang 14.30 uur.
Feyenoord – FC Utrecht
Zondag 11 maart, aanvang 14.30 uur.
Feyenoord – NAC Breda
Zaterdag 31 maart, aanvang 20.45 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.