Transfer-update: Vlaar vertrekt voor ongeveer 4 miljoen euro

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Ron Vlaar zijn handtekening zet onder een contract dat hem vanaf volgend seizoen aan Aston Villa bindt. De Premier League-club is bereid de gelimiteerde transfersom van ongeveer 4 miljoen euro te betalen voor de aanvoerder van Feyenoord, aldus VI.

Vlaar stond al langer open voor een buitenlands avontuur in een van de grote Europese voetbalcompeties, maar clubs hadden zich nog niet concreet gemeld bij zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer. Nu dus wel, en het lijkt allemaal vlot te worden afgehandeld. Jammer voor ons, maar een mooie overstap voor Vlaar… Moet overigens wel zeggen dat het ook wel een miljoentje of twee meer had mogen zijn van mij…

4 reacties op “Transfer-update: Vlaar vertrekt voor ongeveer 4 miljoen euro

  1. debestevanallemaal

    Feyenoord topic headliner; Waarom de neuzen altijd de jackpot en wij een schijntje?? nou … misschien omdat wij betere spelers hebben duh..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark

    Op zich niet erg dat hij weggaat, met de Vrij hebben we al een prima vervanger in huis. Alleen jammer van de gelimiteerde transfersom in zijn contract, denk dat er wel een paar miljoen meer in gezeten zou hebben als je kijkt naar wat minder begaafde spelers uit de Nederlandse competitie in het verleden opgebracht hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  3. debestevanallemaal

    Met alle respect maar je kunt de Vrij toch niet met Vlaar vergelijken daar zitten 3 klasses verschil tussen of ben ik nu gek?
    Zelfde als je zegt bij Ajax ow Verthongen is weg maar Mitchell Dijks staat al klaar er is een groot verschil tussen iemand die zijn sporen al verdiend heb en laten zien dat ie internationaal nivo aankan en iemand die net komt kijken hoor

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mark

    De Vrij heeft zowel afgelopen seizoen bij Feyenoord als op internationale (jeugd) toernooien laten zien een uitstekende verdediger te zijn. Zoekt altijd de voetballende oplossing, waardoor de ploeg snel weer de aanval kan zoeken, heeft tegenwoordig ook een goede dieptepass in huis, en leest het spelletje uitstekend. Misschien loopt hij fysiek nog iets achter op Vlaar, maar ik denk dat hij voetballend al wel een klasse beter is, en bovendien nog zat tijd heeft om nóg beter te worden.
    Daarnaast is het de laatste seizoenen een euvel dat Feyenoord met twee rechtsbenige centrale verdedigers speelt omdat zowel de Vrij als Vlaar te goed zijn voor de bank. Nu kan je gewoon met de Vrij op rechts en Martins Indi op links gaan spelen. Moeten we alleen nog hopen dat Nelom zich weet te ontwikkelen tot een betrouwbare back.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.