Hot News: Feyenoord kondigt persconferentie aan

Wat gaat er gemeld worden… Feyenoord heeft vanochtend journalisten geïnformeerd over een ‘informele persbijeenkomst’ in De Kuip die vandaag om 16.00 uur zal beginnen. Technisch directeur Martin van Geel zal dan vermoedelijk zijn kersverse aanwinst Graziano Pellè presenteren, die momenteel/spoedig zijn medische keuring ondergaat, zo meldt Spits-journalist Johan van Boven. De Italiaanse spits is de beoogde nieuwe spits bij Feyenoord, na het afhaken van een tal van kandidaten.

Er zal naast Pellè mogelijk nog één speler aanwezig zijn. Wesley Verhoek lijkt namelijk ook naar Rotterdam-Zuid te komen. De speler van FC Twente wordt mogelijk in een ruildeal betrokken. Jerson Cabral zal voor Feyenoord de tegenovergestelde weg bewandelen. Cabral kan ook naar Swansea City, maar zijn voorkeur lijkt te liggen bij een binnenlandse transfer.

13 reacties op “Hot News: Feyenoord kondigt persconferentie aan

  1. vakkie Q

    Laten we hopen dat het een goed nieuws show wordt

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark

    Die ruil van Cabral en Verhoek snap ik nog steeds niet.. Daarvoor moet er bij Twente toch iemand stevig op zijn achterhoofd gevallen zijn?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      ik snap het wel,Wesly wil graag met zijn vriendje Lex spelen,en Jerson wil graag met zijn vriendjes Leroy en Luc spelen,en zo worden 2 mensen weer gelukkig in het voetballen

        /   Beantwoorden  / 
  3. jarno

    ben beniewd. over cabral verhoek zal het wel niet gaan, cabral is al naar swansea toe.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      klopt hij is al engels aan het leren

        /   Beantwoorden  / 
    2. twenteforever

      Jarno ,moet je corrigeren Cabral is naar Twente .H

        /   Beantwoorden  / 
      1. jarno

        tja.. zo snel kan het gaan. dan zal die cursus engels wel voor de trainer zijn. sterke met die Cabral. ben blij dat hij weg is.

          /   Beantwoorden  / 
      2. Hahaha

        Klopt hij is al Duits aan het leren.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Paul

          hahaha,we hoeven helemaal geen Duits meer te leren,we moeten van de kanker politiek uit Haag maar 2 dingen.Belasting centen afgeven en Vingerafdruk in Paspoort,zo dat ze ons kunnen registreren,want we wonen zogenaamd in een vrij land.Zelfs in de vroegere DDR kwam men niet op het idee om mensen Vingerafdrukken te laten nemen voor een Paspoort .Komt allemaal voort uit Maffia Brussel.We hoeven geen Duits meer te leren.Straks krijgen we een europese taal,en die gaat heel moeilijk worden

            /   Beantwoorden  / 
    3. Paul

      jarno,alleen de maffia makelaar wil graag een speler naar Swansea brengen voor de poet,nu heeft de maffia hond bij ruil niets verdiend,de maffia hond zal wel voor de Spiegel staan huilen.Weg met zich noemende voetbalmakelaars.Ik snap die voetballers ook niet,hun Vaders zouden hun toch moeten begeleiden bij transfers,dan ga je toch niet met een vreselijk onguur onbekend typ die je moet begeleiden.Toen Luc castanjes bij twente binnen kwam liep er een Marokkaanse zich noemende Makelaar achter hem aan met een koffertje.Je lacht je de pleuris,die jongen is bijna net zo jong als Luc zelf.En wat Swansea betreft,je gaat toch niet voor je plezier naar Swansea om daar te voetballen,,heb me dat vanmiddag even aangekeken,wat een klappen niveau.Dan als een speler toch weg wil bij feyenoord,dan kun je inderdaad beter bij twente gaan voetballen dan bij engels klappen niveau

        /   Beantwoorden  / 
  4. Peter

    Snap niks van deze ruil,Cabral is een lastig mannetje met hoop babbels die weinig presteert.Verhoek wisselt zowat om het jaar van club om elders de bank warm te houden.Zeer matige speler met weinig rendement.

      /   Beantwoorden  / 
  5. wim

    mijn inziens hadden ze vlaar alamadie in huis moeten houden dan maar transver vrij en voor bakkal alles uit de kast moeten halen om hem te behouden had je waarschijnlijk championvoetbal gespeeld en het geld makkelijk terug verdient al zouden die eerste twee gratis de deur uitlopen volgens mij is dit elftal ongeveer 30% minder dan vorig jaar maar ja wie ben ik !!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. jaap

      goed gezien wim.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.