Vilhena scoort bij Jong Oranje

Ondanks doelpunten van Tonny Vilhena en oud-Feyenoorder Luc Castaignos heeft Jong Oranje gisteren voor het eerst puntenverlies geleden tijdens de kwalificatiereeks voor het EK van 2015. De uitwedstrijd tegen Jong Slowakije werd met 2-2 gelijkgespeeld. Naast Vilhena begon ook Jean-Paul Boëtius in de basis. Terence Kongolo kwam als invaller in het veld. De ploeg van coach Albert Stuivenberg ging in Senec met een 1-0 achterstand de rust in, maar kwam in de tweede helft langszij dankzij Castaignos en een benutte strafschop van Tonny Vilhena. Een kwartier voor tijd viel alsnog de gelijkmaker. Jong Oranje besloot de wedstrijd met tien man, vanwege een rode kaart voor Jurgen Locadia. Ondanks het puntenverlies blijft Jong Oranje koploper in EK-kwalificatiegroep 3, met tien punten uit vier duels.