Feyenoord-jonkies verliezen met Jong Oranje

Schermafbeelding 2013-11-10 om 23.09.29Nou… Jean-Paul Boetius en Jordy Clasie staan momenteel achter tegen Frankrijk, maar eerder vandaag al hebben Sven van Beek, Terence Kongolo en Tonny Vilhena met Jong Oranje de oefenwedstrijd  tegen Jong Israel verloren: 0-1. De drie Feyenoorders konden in Velsen rekenen op een basisplaats in het elftal van KNVB coach Albert Stuivenberg. Van Beek en Kongolo speelden in het hart van de verdediging de volledige wedstrijd, terwijl Vilhena na ruim een uur werd vervangen door Mustafa Saymak.
Toekomstig Feyenoorder Warner Hahn verdedigde de volledige tweede helft het doel van Jong Oranje, terwijl ook oud-Feyenoorders Luc Castaignos, Kyle Ebecilio en Nathan Aké speeltijd kregen. Invaller Kenneth Saief zorgde in de 63e minuut namens Jong Israel voor het winnende doelpunt.