Van Gastel en Lodewijks winnen met Jong Feyenoord dankzij Van Beek

Schermafbeelding 2014-03-25 om 10.44.39Het ging allemaal niet vanzelf, maar Jong Feyenoord/Excelsior heeft gisteren met 2-1 gewonnen van het ultraverdedigende Jong FC Den Bosch. De bezoekers kwamen voor rust nog wel op voorsprong maar in de tweede helft stelde Jong Feyenoord/Excelsior orde op zaken. Joey Sleegers maakte uit een vrije trap de gelijkmaker, waarna Sven van Beek in de slotminuut uit een hoekschop het winnende doelpunt maakte. Dankzij de zege vergroot Jong Feyenoord/Excelsior het gat met Jong Willem II op de ranglijst weer tot vier punten. De Tilburgers hebben nog wel een wedstrijd minder gespeeld.

Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior: De Jong; Lopes Cabral, Hardeveld, Van Beek, Nelom; Bakkal, Karsdorp, Berkvens; Kalisse (81’ Robinson), Dammers en Sleegers.