Feest in De Kuip: Jong Feyenoord/Excelsior is kampioen!

Schermafbeelding 2013-11-12 om 09.42.07Niet alleen de beste jeugdopleiding, maar ook de beste beloften: Jong Feyenoord/Excelsior heeft zich maandagavond gekroond tot algeheel beloftenkampioen. Het team van scheidend trainer Pierre van Hooijdonk en Patrick Lodewijks was in de finale in De Kuip met 3-1 te sterk voor Vitesse. Feyenoord pakte vorige maand de titel in Divisie B en Vitesse werd twee weken later kampioen van Divisie A. Na één helft was de finale eigenlijk al gespeeld. Na acht minuten kwam Feyenoord door een eigen doelpunt van Gino Bosz op voorsprong en op slag van rust zorgde Mitchell te Vrede, op aangeven van John Goossens, voor de 2-0. Vitesse raakte in de eerste helft tweemaal het houtwerk. Lopes Cabral maakte het karwei af door tien minuten na rust de derde Rotterdamse treffer te voor zijn rekening te nemen. Pas vlak voor tijd deed Vitesse wat terug. Zijn doelpunt kon het feest in De Kuip niet meer verpesten.

Namens Feyenoord.blog.nl: van harte gefeliciteerd!