BMI heeft er zin an!

Schermafbeelding 2014-06-06 om 11.49.01Eindelijk is het -bijna- zover: de start van het WK. Het kan Bruno Martins Indi allemaal niet snel genoeg gaan. BMI vond het zo nu en dan moeilijk om zich op Nederlandse bodem voor te bereiden op het wereldkampioenschap, staat te lezen in het AD. De centrale verdediger annex linksback vond de weg naar het WK namelijk een lange weg. “Ik klaag niet, maar ik ben echt blij dat we nu naar Brazilië gaan. Daar moet het toch allemaal gaan gebeuren.” Oranje is inmiddels vertrokken naar Brazilië en voorafgaand aan zijn vertrek liet Martins Indi al weten bijna niet meer te kunnen wachten. “Deze groep werkt echt toe naar de start. Ik kijk uit naar het moment dat ik voet zet op Braziliaanse bodem”, aldus BMI.

Martins Indi trok in 2002 de aandacht van Van Gaal met enkele sterke optredens bij Feyenoord, maar ligt al geruime tijd onder vuur. Toch lijkt hij in de pikorde bij de Bondscoach een streepje voor te hebben op spelers die op zijn positie aan de linkerkant ook uit de voeten kunnen. Het Nederlands elftal heeft vrijdagochtend voet gezet op Braziliaanse bodem. Bondscoach Louis van Gaal, zijn technische staf en de 23 spelers arriveerden na een lange vlucht op luchthaven Galeao van Rio de Janeiro.

Oranje reist per bus naar het Caesar Park Ipanema-hotel. Vrijdag om 20.30 uur Nederlandse tijd zal de ploeg van Van Gaal voor het eerst een training afwerken. Dat gaat gebeuren op het trainingscomplex van Flamengo, enkele kilometers van het hotel. Na de training geeft bondscoach Van Gaal zijn eerste persconferentie in Brazilië. Het Nederlands elftal opent het WK op 13 juni met een wedstrijd tegen Spanje. Vier dagen later komt Oranje uit tegen Australië en de laatste groepswedstrijd wordt gespeeld op 23 juni. Dan is Chili de tegenstander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.