‘Cambuur uit’ : de punten zijn binnen voor Feyenoord!

Schermafbeelding 2014-05-01 om 20.40.44Zo…

Dat ging niet vanzelf (wat mij betreft had Feyenoord best wat nadrukkelijker mogen proberen er nog eentje bij te maken) maar de 3 punten zijn weer binnen.

Vooral dankzij een verdediging die amper wat weggaf, al zijn complimenten voor onder andere Jens Toornstra en Jordy Clasie natuurlijk ook op z’n plek. En waar we anderhalve maand geleden toch echt nog in de onderste regionen verkeerden, staat we nu toch weer aardig in de top van de Eredivisie.

En dan ga je toch weer denken: FUCK, als we de huidige nummer twee, een zeker clubje uit Noord-Holland in de klassieker toch gewoon eens hadden getracteerd op de nederlaag die ze toen hadden verdiend… Dan hadden wij 3 punten meer gehad en hullie 3 punten minder. Reden te meer om over een paar maandjes volledig gemotiveerd de uitwedstrijd in te gaan!

Eén reactie op “‘Cambuur uit’ : de punten zijn binnen voor Feyenoord!

  1. Rob

    Jammer dat Manu en Kazim zoveel met zich zelf bezig zijn. Dat verongelijkte, steeds weer die houding, dat boze, de reactie op een tegenvallend moment. Dat heeft veel ivloed op hun spel en dat van de ploeg. Dat zou er uit moeten.Het kan nog veel beter of geef anderen de kans.Ik erger mij aan deze twee spelers.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.