Aantrekkelijke actie Feyenoord Supportersvereniging: De Kuip in glaskristal gratis!

Schermafbeelding 2014-11-21 om 17.02.12Nog geen lid van de Feyenoord Supportersvereniging (FSV)? Dan is n u de tijd om lid te worden. De FSV is een, door Feyenoord erkende, onafhankelijke supportersvereniging. De belangenbehartiging van Feyenoord supporters en van onze leden in het bijzonder is de belangrijkste taak. De FSV doet meer; wist u bijvoorbeeld dat de fantastische entourage en het beheer van de Legioenzaal geheel verzorgd wordt door de FSV. De prachtige TIFO sfeer-activiteiten in het stadion worden merendeels bekostigd en uitgevoerd door het TIFO-team van de FSV. De wedstrijdmascotte bij elke thuiswedstrijd wordt gekozen en begeleidt door de FSV. De verenigingorganiseert verder de kennisquiz Professor Feyenoord op Varkenoord en regelmatig een feestavond voor FSV leden.

Bij een vrij-vervoer regeling naar een uitwedstrijd in Nederland maar ook daarbuiten coördineert de FSV het bus- vervoer of vliegtuigvervoer. Tien keer per jaar geeft de FSV het full colour verenigingsmagazine Hand in Hand met speciale (spelers)interviews, bijzondere columns en prachtig foto’s.

U ziet genoeg redenen om lid van de FSV te worden; hoe meer leden, hoe krachtiger de stem van de vereniging, want samen staan we sterker. Om het voor u nog aantrekkelijker te maken om lid van onze vereniging te worden start de FSV nu een ‘Member to Member’ actie met al onze leden. Ieder lid die een ander hoofd-lid aanbrengt, ontvangt een glaskristal ter waarde van € 29.95 met daarin weergegeven onze prachtige Kuip.

Meer informatie? KLIK HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.