Hoe gaat het verder met Feyenoord en Vilhena

Schermafbeelding 2014-03-12 om 22.39.54Tonny Vilhena blijft dit seizoen nog bij Feyenoord. Vilhena en zijn zaakwaarnemer hebben vrijdag besloten in elk geval tot de zomer in Rotterdam te blijven. Volgens AD-verslaggever Mikos Gouka is het probleem echter nog niet opgelost. ”Hij zal ook nu niet veel aan spelen toe gaan komen”, stelt Gouka in FC Rijnmond. De jonge middenvelder is bezig aan zijn vierde seizoen bij Feyenoord en moet sinds de komst van trainer Fred Rutten vechten voor zijn plek. ”Vilhena moet concurreren met Clasie en El Ahmadi en dat zal niet makkelijk worden. Hij blijft sowieso tot de zomer, daarna kijken ze verder”, aldus de Feyenoord-watcher.

“Hij zal weinig aan spelen, want dit middenveld staat en Clasie krijg je niet zomaar uit de basis”, vervolgt Mikos Gouka. “Ze hebben wel een dubbel programma met de Europa League, dus hij zou misschien aan spelen toe kunnen komen als ze gaan rouleren. Het is wel een probleem. Feyenoord loopt te koop met hun opleiding, maar Vilhena is een van de jongste debutanten en raakt nu op een dood spoor,” aldus de Feyenoord-watcher.

In het verleden bracht Feyenoord spelers onder in de Eredivisie om ervaring op te doen. Zo werd Giovanni van Bronckhorst bijvoorbeeld verhuurd aan RKC Waalwijk. ”Vergelijken met Van Bronckhorst is lastig, want Vilhena heeft al veel meer wedstrijden gespeeld in het eerste. Hij zat in de zomer zelfs bijna bij de selectie van het Nederlands efltal voor het WK. Hij kan nu echt niet meer verhuurd worden in Nederland.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.