Geen Dordt, maar FC Oss voor Feyenoord (…of gooit FC Den Bosch roet in het eten?)

Schermafbeelding 2015-06-30 om 10.24.51Feyenoord zou op 18 juli, de dag voor de Open Dag in De Kuip, in Halsteren een oefenpotje spelen tegen FC Dordrecht. De politie ontving echter signalen dat fans van NAC in en rond Halsteren de confrontatie wilden aangaan met Dordt-supporters. Een soort onderlinge degradatie-knokpartij dus…

De burgemeester kon niets anders dan het negatieve advies opvolgen en de oefenpot te verbieden. Inmiddels zou Feyenoord echter al in gesprek zijn met een vervangende club: FC Oss. Het zal mij benieuwen, want misschien is er nu wel een mafkees van FC Den Bosch die ergens een berichtje op internet zet dat hij met wat maten wil gaan vechten met FC Oss-fans. Dan wordt het vast hetzelfde liedje… Gezellig joh: oefenvoetbal in Nederland.

Feyenoord is zondag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Donderdagochtend sluit Dirk Kuyt aan bij de selectie. Op Varkenoord wordt zaterdag geoefend tegen SC Feyenoord, waarna de club op maandag afreist naar Oostenrijk voor een trainingskamp, met in ieder geval een wedstrijd tegen Fortuna Dusseldorf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.