Hier sluit ik me volledig bij aan:

Schermafbeelding 2015-07-06 om 18.32.45Deze tekst staat op de site van Lunatic News:

ONACCEPTABEL!
Gepubliceerd op 06 juli 2015 – 14:22

Hierbij neemt Lunatic News stellig afstand van de gebeurtenissen van afgelopen zaterdag inzake speler, maar bovenal Feyenoorder, Tonny Vilhena. Dergelijke praktijken door supporters kunnen en mogen onder geen enkel beding gebeuren.

Tonny is al jaren verbonden aan onze prachtige club en heeft al op jonge leeftijd veel meegemaakt bij Feyenoord. Dat hij afgelopen seizoen een mindere periode in zijn carrière heeft doorgemaakt staat buiten kijf, echter is dat geen reden om je eigen speler zo aan te vallen. Helemaal niet wanneer je bedenkt dat e.e.a. gepaard gaat met zijn ernstig zieke moeder.

Tonny, voor ons ben en blijf je een absolute Feyenoorder. Wij hopen natuurlijk dat je bijtekent bij onze mooie club, want wij weten welke potentie en meerwaarde je hebt voor het elftal. Wij hopen dat dit in het nieuwe seizoen er uit gaat komen en je met ons, de supporters, mooie successen mag vieren. Wij wensen je ontzettend veel sterkte, zowel sportief als privé. Laten we hopen op een fantastisch seizoen. Onze steun heb je.

You’ll never walk alone!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.