Michiel Kramer blijft scoren in Feyenoordshirt

Schermafbeelding 2015-04-02 om 11.07.37Hij gaat gewoon door waar hij mee begonnen was… Michiel Kramer scoorde vorige week al bij zijn debuut voor Jong Feyenoord (een strafschop tegen Jong sc Heerenveen) en bij zijn debuut in Feyenoord 1 (die heerlijke kopgoal tegen Cambuur). En gisteren heeft de nieuwe spits (opnieuw) een uitstekende indruk achtergelaten bij Jong Feyenoord. De aankoop maakte tegen Jong VVV/Helmond Sport de negentig minuten vol en scoorde twee keer.

Kramer deed dinsdagavond mee op Varkenoord om meer ritme op te doen. Dat lukte heel aardig. De boomlange spits speelde goed en scoorde twee keer tegen Jong VVV/Helmond Sport. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 4-1 overwinning. Tonny Vilhena en Calvin Verdonk waren de andere doelpuntenmakers van Jong Feyenoord, waar ook Warner Hahn, Simon Gustafson en Anass Achahbar hun opwachting maakten. Ook Eljero Elia deed mee. De 28-jarige aanvaller maakte zijn eerste minuten in een Feyenoord-shirt en speelde een uur. Het lijkt erop dat hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst een droomdebuut in gedachten heeft voor Elia, die dinsdagavond aanvallend niet veel kon laten zien.