Boskamp in actie bij Eerste Training Feyenoord

Over twee dagen opent Feyenoord zijn nieuwe clubwinkel aan het Binnenwegplein in het centrum van Rotterdam. In de nieuwe Feyenoord Fanshop is voor het eerst het thuistenue voor het komende seizoen verkrijgbaar. Jan Boskamp krijgt de eer om de winkel te openen. Dit zal zondag om 9.00 uur gebeuren. ‘Aansluitend zal hij het nieuwe boek ‘BOSKAMP – Leven met Feyenoord’ signeren in de clubwinkel. Dit boek is eveneens zondag voor het eerst verkrijgbaar’, meldt Feyenoord verder op de officiële website. ‘Het nieuwe onderkomen van de Feyenoord Fanshop komt pal naast de vestiging van de Media Markt op Binnenwegplein nummer 60′, schrijft de club, die verder laat weten dat de fanshops bij het stadion en op het Centraal Station zondag een uur later, om 10.00 uur, openen.

‘Door de deuren van de nieuwe Fanshop al om 9:00 uur te openen, hebben supporters voldoende tijd om vanaf het Binnenwegplein door te reizen naar De Kuip, waar om 12:00 uur de eerste training van het seizoen begint.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.