Kuijt in actie: Robin van Persie terug naar Feyenoord?!

Oef… dat zou natuurlijk wel echt een hele dikke transfer zijn. Maar ondanks de inspanningen van Dirruk, denk ik dat het niet gaat gebeuren. Hoe dan ook; Dirk Kuijt ziet Robin van Persie graag terugkeren naar Feyenoord. Dit heeft de aanvaller van de Rotterdammers vandaag aan Voetbal International laten weten. Een nieuwe samenwerking lijkt echter niet voor de hand te liggen. Deze zomer kwamen beide gezinnen elkaar tegen op het strand van Aruba. “We hebben lekker op het strand gevoetbald, maar ook veel gesproken over zijn situatie. Natuurlijk heb ik gevraagd of het hem leuk leek naar Feyenoord terug te komen”, aldus Kuijt.
“Tegen beter weten in eigenlijk”, ging Kuijt vrijwel meteen verder. “Ik merk bij heel veel voetballers dat die behoefte er niet is om weer in Nederland te spelen. Het is heel moeilijk daar een ambitie in te vinden. De kans op je bek te gaan is groot.” Kuijt keerde vorig jaar terug naar Feyenoord en plakt er nog een jaar aan vast. In het seizoen 2003/2004 speelde de aanvaller voor het laatst met Van Persie samen, ook bij Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.