Komt ‘ie wel, komt ‘ie niet?

Eén van de (vele) spelers waarover dit de afgelopen weken is geschreven is de Philippe Léonard. Feyenoord zou bijzonder gecharmeerd zijn van de 32-jarige Belgische linksback, die al 21 keer het shirt van de Rode Duivels om de schouders had. Nou blijkt echter ineens dat de belangrijkste bron in dit verhaal de Belg zelf was.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord helemaal niet geprobeerd de transfervrije back te contracteren. Mogelijk heeft dit te maken met zijn reputatie. Léonard staat bij onze Zuiderburen namelijk bekend als een speler met vedetteneigingen en sterallures. Feit is dat ik weleens van de beste man had gehoord, maar dat ik zeker niet wakker zal liggen als blijkt dat hij toch niet naar Rotterdam komt. Typisch gevalletje van “we zien het wel…”

Eén reactie op “Komt ‘ie wel, komt ‘ie niet?

  1. Sb

    ach hij was wel een beetje goed!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.