Glasgow Rangers helpt Feyenoord

Zoals ik van de week al meldde staat Feyenoord Magazine in de juli-editie uitgebreid stil bij het naderende afscheid van Giovanni van Bronckhorst. De redactie van het clubmagazine is hiervoor op zoek naar foto’s, bijzondere verhalen en anekdotes van supporters die betrekking hebben op Van Bronckhorst. Inmiddels heeft Glasgow Rangers, waar Gio ook speelde, ook haar medewerking verleend. Onder de kop ‘Pay tribute to Gio’ roept de Schotse club op haar officiële website supporters op om hun foto’s en verhalen in te zenden. De meest bijzondere inzendingen zullen een plaats krijgen in het Feyenoord Magazine van de maand juli.
Van Bronckhorst maakte in 1998 de overstap van Feyenoord naar Glasgow Rangers. In drie seizoenen speelde hij 118 wedstrijden voor de Schotse club, waarin hij 22 keer scoorde. Van Bronckhorst werd met Rangers twee keer landskampioen en won twee Schotse FA Cups.

Supporters die verhalen of foto’s hebben over of van Van Bronckhorst kunnen die insturen naar [email protected]. Onder alle inzenders wordt drie keer het officiële Feyenoord Jaaroverzicht seizoen 2009/2010 verloot. Inzenden kan tot en met zondag 20 juni. Zowel materiaal uit zijn tijd bij Feyenoord als uit andere periodes is welkom.

Eén reactie op “Glasgow Rangers helpt Feyenoord

  1. ferdinand

    Wat wil je toch, voor niks is al te duur. Feyenoord is een schip zonder stuur. of ‘t word spelen met vuur.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.