FEYENOORD – ajax

Nog een kleine twee weken…

27 reacties op “FEYENOORD – ajax

  1. RIA STEVENS

    HET WAS EEN ECHTE VOETBALMIDDAG IK HEB GENOTEN OOK OMDAT ER GEEN GEKKIGHEID IS GEBEURD IK BEN TROTS OP DE SPELERS EN DE SUPPORTERS WAAR IK ER EEN VAN BEN
    JAMMER DAT SLORY VERGEET DE BAL IN HET NETJE TE SCHIETEN WANT WE HADDEN KUNNEN WINNEN MAAR IK BEN TE VREDE

      /   Beantwoorden  / 
  2. DJ

    Hoi Ria,
    Sluit mij helemaal bij je aan. Een geweldige wedstrijd. En ja, de winst lag voor het oprapen. Heel erg jammer dat Slory vergeet te scorren bij twee 100% kansen, maar laten wij niet alle schuld bij hem leggen. Ook De Guzman maakte een knupert van een fout met een dreun in de vorm van een tegendoel. Gelukkig zag hij kans zijn fout te corrigeren door de gemiste(!?) strafschop van Lucius als nog in het net te werken.

    En lazen wij niet eerder in dit blog dat Heitinga Makaay onschadelijk zou maken. Het is hem gelukt met een elleboog stoot op de slaap. Sportief gezien kwam de verdediger duidelijk te kort want al in de eerste minuut liet Makaay zien dat het hem menes was. En hoewel Mols een fantastisch invalbeurt maakte werd Makaay weldegelijk gemist.

    Al met al was ik dolblij dat de wedstrijd met 2-2 werd afgesloten. Natuurlijk, er had meer ingezeten maar ook Klaas Jan zag een knoepert van een kans voorlangs gaan en dan had het 1-3 gestaan. Gaan wij nog even door op het pad van “als” en Slory had het werk wel afgemaakt dan zou 3-3 ook een mogelijkheid geweest zijn. Of zelfs een 2-3 als De Guzman niet zo wakker was geweest.

    Hoe dan ook, Feyenoord is terug aan de top waar het hoort. Geen blamage zoals vorig jaar, maar een team waar niemand meer om heen kan. Een team dat zelf ook begint te denken aan het kampioenschap. We zijn er nog lang niet maar we zijn zeker op de goede weg.

    En was het niet heerlijk die stilte na de storm. Geen nieuwsberichten over rellen of kwetsende liederen. Geen pers die Feyenoord de grond in kon lullen. Zelfs Jack van Gelderen (een echte Axacied) moest in zijn programma toegeven dat Feyenoord fantastisch gespeeld had. Koster zij tijdens de persconferentie dat enkele 020 spelers geintimideerd waren door de sfeer in de Kuip. Ook de tifo-actie droeg bij aan de geweldige sfeer. Enorm wat die gasten gemaakt en gedaan hebben. Wat een doek!!! En de supporters, de supporters waren met recht de 12de man, fantastisch!!!

    Groeten,
    DJ

      /   Beantwoorden  / 
  3. tukkertje

    Heb op tv een hele mooie wedstrijd gezien, en wat een mooie sfeer was daar zeg :)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Bart

    Kansen benutten, het is sinds Kindvall al het grote probleem voor Feyenoord. Ajax en Psv hebben altijd veel betere afmakers gehad. Het frustrerende vind ik dat je het zo van ver ziet aankomen, wist het met de rust al zeker: dit loopt alsnog fout. We hadden met de rust al met 3-0 voor moeten staan, maar je buit het overwicht niet uit, en voor hetzelfde geld verlies je daarna met 1-3. Natuurlijk moeten die van Slory er allebei in, maar het kwaad is eigenlijk al voor de rust geschied. Ik ben zeer zeer zwaar teleurgesteld, want die ene keer in de 5 jaar dat we eens van Ajax kunnen winnen ( en dan eens lekker ruim!!) is weer verkeken. In Amsterdam verliezen we weer en zo staan we uiteindelijk weer als losers derde aan het eind van de competitie. Zwaar teleurstellend vind ik het.

      /   Beantwoorden  / 
  5. RIA STEVENS

    HEY TUKKERTJE
    DE SFEER BIJ FEYENOORD IS ALTIJD GOED EN HET TIFO TEAM DOET DAAR ALLES AAN OMDAT ZO TE HOUDEN MIJN COMPLIMENTEN AAN HET TIFOTEAM ZE ZIJN ER TOCH DAGEN MEE BEZIG
    IN DE KUIP DE SFEER PROEVEN IS HEEL ANDERS ALS BIJ DE TV ZITTEN BEN BLIJ DAT IK DIT AL 48 JAAR IN DE KUIP BELEEFT HAHAHAH

      /   Beantwoorden  / 
  6. DJ

    Hey Bart,
    Dit is wel een hele negatieve reactie. De eerste eigenlijk die ik gevonden heb. Oké, teleurgesteld best wel. Maar om hier nu gelijk het verloop van de hele verdere competitie aan op te hangen!? Het ging inderdaad even fout, en wel toen Makaay het veld moest verlaten. Hiervan schrokken de jongens en het tegendoelpunt viel snel daarna. Maar ze hebben zich goed herpakt en flink strijdt geleverd. Het blijft voetbal en dus kan de tegenstander ook wat neerzetten op het veld. En ja, je kan een 100% kans ook missen, zelfs 2x.

    Ik ga er vanuit dat onze helden in de uitwedstrijd 020 de oortjes zal gaan wassen in hun sfeerloze stadionetje en dat zij zich zullen revangeren tegen PSV in de kuip waar wij weer als de 12de man achter ze zullen staan. Bij tegenstanders hebben nu drommels goed gezien wat dit Feyenoord kan. Wij staan aan het eind van het seizoen niet derde als loser maar on top als winners! Lijkt mij persoonlijk toch een veel leuker senario en daar wil ik in geloven.

      /   Beantwoorden  / 
  7. feyenoordinhethart

    nou laten we het hopen . we hebben dit seizoen 1 goede helft gespeeld en dat was tegen ajax

      /   Beantwoorden  / 
  8. Bart

    Dat klopt.
    Toch is en blijft mijn voorspelling ( het is nu 12.17) 4-1 voor Ajax. 3-0 ruststand

      /   Beantwoorden  / 
  9. rob

    Dalijk is het weer jammer jongens volgende keer beter, nee op hun donder moeten ze hebben 4 a5 leuke wedstrijden is toch te weinig en nu tegen 020 naar de slachtbank.
    we zijn nog slechter als verleden jaar er zit ook totaal geen agressie in, volgens mij denken ze naja mijn salaris wordt toch wel gestort, en de toeschouwers blijven toch ook komen.
    Nee het zou eens zo moeten zijn als we het mogen halen de playofs zouden de mensen die altijd naar hun cluppie gaan er geen cent voor moeten betalen laat dat dan de spelers maar doen.

    Voor de rest is dit weer een rotdag vandaag.
    Jongens bedankt.

      /   Beantwoorden  / 
  10. ajacied

    3-0 voor AJAX!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  11. wim

    1 van de mooiste subtoppers!

      /   Beantwoorden  / 
  12. eline

    Hopelijk wordt het weer eens een echte topper
    Eline

      /   Beantwoorden  / 
  13. helmonds j00dje

    Wie was Feijenoord ook alweer?

      /   Beantwoorden  / 
  14. DennisDW

    die club met karakter, een echt stadion en een legioen vol passie….
    je weet wel… in tegenstelling tot de arrogantie, lelijke concert bak en Bioscooppubliek van een zekere andere club in Nederland.
    Dag jochie! weltrusten!

      /   Beantwoorden  / 
  15. Joep

    Wat ben je toch een dubbel nulletje J00dje.
    Maar toch Fyenoord==?? zet je aan tot denken.
    Laat toppers dat zijn wat ze zijn, toch wel, ik ben trots op Fyenoorders die hun straf zonder meer accepteren. Ik erger me aan die drollen die zeggen niets gedaan te hebben.
    “Ich habe es nicht gewust”. Dat is een mentaliteit die wij FYENOORDERS niet willen kennen.
    Vraagje: hoe heet de vrouw van een Helmonder?

      /   Beantwoorden  / 
  16. tikkietee

    Heeft er ook iemand naar die clip gekeken dan? Godskolere, al was het de laatste straat op aarde, griekse god of niet! (niet dus, hij was helemaal geen god, maar een krijger, en ‘t liep slecht met ‘m af hehe: http://nl.wikipedia.org/wiki/Ajax_(mythologie)

      /   Beantwoorden  / 
  17. jabra

    hee helmonder WAS is verleden tijd en feyenoord bestaat nog steeds dat zal je over 14 dagen wel merken, dacht eigenlijk dat we van jou gezeur op onze site afwaren!!!! had maar ziek gebleven van willem 2 ga maar op je 020 site vervelen

      /   Beantwoorden  / 
  18. Sulejmani10

    Wat lul je joep..
    Ik kan me herinneren dat de guzman en verbeek allebei ontkenden (na de beelden gezien te hebben) dat hij geen ellenboog gaf.Een echte vent geeft ze fout toe en gaat niet zitten ontkennen in de hoop dat hij niks krijgt…
    Maar daar houd een kakkerlak dus van.. SCHEINHEILIG

    En dennis w.. Feyenoord en karakter.. rot toch op man.. Kut blikstadion en wat publiek betreft.. Ik heb ze gehoord tegen heracles… ongeveer de eerste 5min

      /   Beantwoorden  / 
  19. DennisDW

    @sul waarom heb je in je reactie niks over kakkerlakken gezet? Dat vind ik altijd vet stoer!! eigenlijk zou ik jou willen zijn…Je bent mijn held. Keep up the good work!

      /   Beantwoorden  / 
  20. Sulejmani10

    Dennisdw weer met ze bek vol tanden…

    Jullie zijn de domme supporters van feyeniks..
    jullie hebben net als heel feyenoord voetbaltechnisch niks in te brengen….

    Gewoon proberen dom mee te lullen..

      /   Beantwoorden  / 
  21. jabra

    he sulejmani waarom ga je niet op jullie eigen site zitten klooien nen als die helmonder!!!! als je niks noormaal te vertellen hebt dan alleen maar katten kan je dat beter laten

      /   Beantwoorden  / 
  22. DennisDW

    @Sul> waarom antwoord je eigenlijk nooit wanneer je iets wordt gevraagd? Mag ik je handtekening? je bent echt cool! je dwingt echt respect af bij vriend en vijand met je goed geformuleerde en inhoudelijk zeer sterke reacties. Blijf bij ons!

      /   Beantwoorden  / 
  23. Pietje

    Even een voorbeeld van het hoge IQ van Suljemani10: quote “Ik kan me herinneren dat de guzman en verbeek allebei ontkenden (na de beelden gezien te hebben) dat hij geen ellenboog gaf.”

    He sulletje: ze ONTkenden dat hij GEEN elleboog gaf??? Dus hij zei dat hij WEL een elleboog gaf? leer eerst eens Nederlands eikeltje. Je doet je naam weer eer aan met een IQ van 10. Ontzettende prutser, schiet maar op school begint en als je te laat bent moet je in de hoek staan.

      /   Beantwoorden  / 
  24. Sulejmani10

    God o God.. ik zet het verkeerd neer.
    Jullie hebben een grote bek dat je trots op de guzman en verbeek ben omdat ze het accepteren…

    Maar ontkennen is niet accepteren.Dus jullie zijn weer s trots op niets.
    Op voetbalgebied hebben jullie niks te melden. Alleen als iemand een typfout maakt of iets te snel invult.

    Studeer lekker af op nederlands.. begin daar een blog over.
    Elke dag weer lul ik elke kakkerlak eruit.
    Echt gewelding..heerlijk…

    Kutflikkers.. Alleen flikkers zeiken over dit soor dingen…

    IK HEB EEN HEKEL AAN FLIKKERS…

      /   Beantwoorden  / 
  25. Pietje

    Jij iemand er uit lullen? Jij lult een dode slak er nog niet uit. Typisch een J00d: misplaatste arrogantie. Presteert niks en claimt altijd de beste te zijn. Hahaha, sukkeltje. Ga maar snel naar huis, je mama roept. Straks krijg je weer billenkoek.

      /   Beantwoorden  / 
  26. DennisDW

    @sul> gnagnagna…Je hebt weer “kakkerlak” en “flikker” gepost! wat stoer!
    “elke dag lul ik elke kakkerlak eruit” > daarom vind ik je zo leuk. Je staat hier dag in , dag uit voor lul met je stoere praatjes maar blijft maar posten! Iedereen lacht zich een breuk om je, dus blijf vooral doorgaan! HILARISCH!

      /   Beantwoorden  / 
  27. Joop

    Sulletjesmannetje, je kwab is nog niet ontwikkeld.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.