Feyenoord – NAC: 22.000 kaarten verkocht

Om nou te zeggen dat het me heel erg verbaasd… nee. Maar echt veel is het natuurlijk niet, 22.000 verkochte kaartjes voor de thuiswedstrijd van komende donderdag tegen NAC. Feyenoord kan alle steun gebruiken, omdat het na de nederlaag van afgelopen zaterdag erop of eronder is. Er moet gewonnen worden. Bij een gelijkspel of nederlaag is het over en sluiten met het seizoen. En ook bij winst is Feyenoord nog niet zeker van de volgende ronde in de play-offs. Dan volgt er namelijk een beslissingswedstrijd in De Kuip.

Maar juist omdat Feyenoord alles moet proberen om die beslissingswedstrijd te forceren, is de steun van Het Legioen noodzakelijk!

3 reacties op “Feyenoord – NAC: 22.000 kaarten verkocht

  1. Vakkie Q

    Het is niet veel op dit moment maar misschien komen er nog 8 duizend bij en dan zitten er in de kuip toch weer 30 duizend toeschouwers.
    Maar steun moet je ook verdienen en als je dan zo’n wedstrijd ziet als tegen Roda dan verdien je eigenlijk helemaal niets.
    Maar ja ik ben er toch ook weer als trouwe supporter.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jew

    Als er 30.000 kaarten worden verkocht is het nog steeds weinig voor een ronde steiger met dak er op waar 55.000 man in kunnen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bert

      48.000 is het maximum tegenwoordig volgens mij… en het valt mij nog mee, 22.000 kaarten verkocht voor een wedstrijd waarmee je je op termijn kan plaatsen voor Intertoto voetbal…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.