Voetbalkaartjes voor Feyenoord – AZ

Feyenoorders opgelet: morgen start de voorverkoop voor seizoenkaarthouders voor de bekerwedstrijd Feyenoord – AZ die wordt gespeeld op 22 december. Feyenoord hanteert voor deze wedstrijd aantrekkelijke prijzen, we hebben het over een aantrekkelijke tegenstander en het bekertoernooi is natuurlijk nog altijd de kortste weg naar een prijs! Oftewel: kopen die kaarten!

Onderstaande tekst informatie over prijzen enzo trof ik aan op Feyenoord.nl
De voorrangsperiode voor de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en AZ in de achtste finale van de KNVB beker start woensdag 18 november. Tijdens de voorrangsperiode kunnen seizoenkaarthouders een onbeperkt aantal kaarten kopen. Na de voorrangsperiode is er vrije verkoop, waarvoor geen seizoen- of clubkaartverplichting geldt. De voorrangsperiode loopt van woensdag 18 november 2009 9:00 uur tot zaterdag 21 november 2009 08:59 uur.

Prijzen voor de korte zijde en de vakken W1-4 en Z1-4 bedragen 10 euro. De prijzen voor de lange zijde bedragen 15 euro. Ook zal er tijdens deze wedstrijd een gezinsvak beschikbaar zijn. Kaarten zijn te koop via Internet en TicketBox. Voor meer informatie over beschikbare vakken en prijzen klik hier. De bekerwedstrijd Feyenoord – AZ wordt op dinsdag 22 december om 20:45 uur gespeeld in De Kuip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.