Feyenoord koopt Tiendalli: “Tien-daaaaaalli Oh-hoooooooooooo” ?

Tsja, het zit er natuurlijk dik in dat dit hem gaat worden, de yell voor onze nieuwe aanwinst Dwight Tiendalli. Hij is niet die eerste die een eigen versie krijgt van de Italiaanse klassieker “Volare”. Ik kan me vergissen, maar volgens ik denk dat Wlodi Smolarek of Ioan Sabau de eerste was die in de Kuip massaal werd getracteerd op deze song. Als ik iets langer nadenk over de precieze seizoenen dat deze spelers uitkwamen in het heilige Rood-Wit (oke, oke… ik denk tegewoordig na via Google…)

denk ik dat het het inderdaad Smollie Sr. was. Sympathieke knakker trouwens, deze Wlodimirez. Ik ben nog eens een stukje meegereden in z’n kofferbak, toen hij nog bij ons speelde en we na een wedstrijd waren blijven hangen bij de Kuip. Stel je hier overigens geen kidnap-praktijken bij voor hoor: de kofferbak stond gewoon open en Wlodzimierz bracht ons even bij onze auto. Een ding is zeker: Wlodi is altijd een echte Feyenoorder gebleven, getuige ook zijn job als jeugdtrainer bij Feyenoord en hij heeft er zeker voor gezorgd dat zoonlief Ebi ook precies weet hoe het hoort!

2 reacties op “Feyenoord koopt Tiendalli: “Tien-daaaaaalli Oh-hoooooooooooo” ?

  1. DennisDW

    Is het niet eens een plan om een andere yell te verzinnen voor deze nieuwe aanwinst (voor hoever je van een aanwinst kan spreken natuurlijk)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Feo

    De Teletubbie verzint ze meestal bij bosjes tegelijk: Dweit Tiendaaali jalalalalaaaa, singing Dweit Tiendaaaaaaalli jaaaaaalalalalala…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.